El Mon De Les Dones PDF

Viamistica.es El Mon De Les Dones Image

A la regunta “qui ets?”, les dones d’avui responen successivament: “Sóc una dona”, “em construeixo com a dona” i “ho faig mitjançant la meva sexualitat”. Les dones -com ho revela l’estudi de camp en què es basa aquesta anàlisi, que contempla els debats més actuals-, viuen dins un univers coherent de representacions i pràctiques que apareix molt diferent del dels homes perquè està orientat cap a la creació de si mateix i cap a la recomposició de la societat. Els homes, en canvi, van conquerir el món concentrant els recursos en mans d’uns quants, fent dels treballadors, colonitzats, dones i nens unes figures d’inferioritat. Amb les dones, la conquesta del món s’esvaeix, donant pas a la construcció de si. En aquestes condicions, cal estranyar-se que assumeixin amb tanta claretat i determinació l’adveniment d’aquest univers d’àmbit cultural que s’alça davant nostre?

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,29 MB
ISBN
9788449320354
AUTOR(A)
Alain Touraine
FECHA
2007
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Mon De Les Dones.pdf

Descubre el libro de El Mon De Les Dones con viamistica.es. Lea el PDF de El Mon De Les Dones en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Mon De Les Dones y otros libros de Alain Touraine.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Tallers per la igualtat - Estereotips i rols de gènere

Comportament verbal o no verbal, no desitjat, envers una persona en el marc d'una relació laboral, amb el propòsit o l'efecte d'atemptar contra la seva dignitat o de crear-li un entorn intimidador, hostil, degradant, humiliant, ofensiu o molest, el qual li pot provocar problemes físics, psicològics, morals i professionals i pot derivar en situacions d'aïllament i exclusió.

«La feina de les dones en el món de l'animació era molt ...

Món La despesa militar global arriba al seu nivell més alt des de la fi de la Guerra Freda Política Casado descarta una moció de censura Economia Seat reprèn l'activitat a un terç de la capacitat en una "nova normalitat" Política

LIBROS RELACIONADOS