Agents Rurals Generalitat Catalunya: Temari Vol. I PDF

Viamistica.es Agents Rurals Generalitat Catalunya: Temari Vol. I Image

El present volum desenvolupa els temes 1 al 10 que conformen la part general del programa que ha de regir les proves selectives d'accés al Cos d'Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya publicat en el D.O.G.C. núm. 5278, de 15 de desembre de 2008. Elaborats per personal especialitzat en aquesta disciplina, cadascun dels temes conté: - Referències a la normativa utilitzada - Quadres i gràfics explicatius. Per la seva estructura, claredat, senzillesa i amplitud, considerem que aquest manual pot servir els opositors per aconseguir la millor preparació de les seves proves selectives.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,12 MB
ISBN
9788499026718
AUTOR(A)
Vv.aa.
FECHA
2009
NOMBRE DEL ARCHIVO
Agents Rurals Generalitat Catalunya: Temari Vol. I.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de Agents Rurals Generalitat Catalunya: Temari Vol. I en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de Agents Rurals Generalitat Catalunya: Temari Vol. I en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Agents Rurals Generalitat Catalunya: Temari Vol. I en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Libro: Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya ...

Resumen: Aquest llibre desenvolupa els temes de l´13 al 33 corresponents a la part específica del Temari de les proves selectives per accedir al cos d´Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya. Són temes relatius al desenvolupament de la professió pròpia dels Agents Rurals, temes relatius a la fauna, la flora, la meteorologia i la cartografia.

Forumcatalunya: Agents Rurals

Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya. Temari Vol. I. Colección 381: Amazon.es: Sin datos: Libros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Devoluciones y Pedidos Suscríbete a ...

LIBROS RELACIONADOS