Agents Rurals Generalitat Catalunya: Temari Vol. I PDF

Viamistica.es Agents Rurals Generalitat Catalunya: Temari Vol. I Image

El present volum desenvolupa els temes 1 al 10 que conformen la part general del programa que ha de regir les proves selectives d'accés al Cos d'Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya publicat en el D.O.G.C. núm. 5278, de 15 de desembre de 2008. Elaborats per personal especialitzat en aquesta disciplina, cadascun dels temes conté: - Referències a la normativa utilitzada - Quadres i gràfics explicatius. Per la seva estructura, claredat, senzillesa i amplitud, considerem que aquest manual pot servir els opositors per aconseguir la millor preparació de les seves proves selectives.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,48 MB
ISBN
9788499026718
AUTOR(A)
Vv.aa.
FECHA
2009
NOMBRE DEL ARCHIVO
Agents Rurals Generalitat Catalunya: Temari Vol. I.pdf

El libro Agents Rurals Generalitat Catalunya: Temari Vol. I en formato PDF. El libro Agents Rurals Generalitat Catalunya: Temari Vol. I en formato MOBI. El libro Agents Rurals Generalitat Catalunya: Temari Vol. I en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Libro: Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya ...

Oposiciones Agents Rurals Generalitat de Catalunya, en ADAMS puedes prepararte de forma Presencial. Infórmate de las convocatorias y cómo puedes prepararte. Más información aquí.

Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya. Temari Vol. II

El autor de Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya. Temari Vol. II., con isbn 978-84-9902-672-5, es S.l. Endavantopos, esta publicación tiene cuatrocientas cuarenta páginas.. El título Agents Rurals De La Generalitat De Catalunya. Temari Vol. Ii. forma parte del catálogo de Editorial Cep, S.l..

LIBROS RELACIONADOS