I Pelava La Taronja Amb Les Dents PDF

Viamistica.es I Pelava La Taronja Amb Les Dents Image

A / pelava la taronja amb les dents, Albert Roig ens convida a acompanyar-lo en les seves lectures d'una colla d'escriptors, molts dels quals són, com ell, poetes. El lector d'aquestes pàgines, doncs, s'hi trobarà, entre altres, amb Joan Vinyoli, W. B. Yeats, Carles Riba, Augusto Monterroso, Sylvia Plath, Rubem Fonseca, Sebastià Juan Arbó o Andreu Vidal; però no tindrà en cap moment la sensació de veure's reclòs en el terreny de la pràctica acadèmica o de l'anàlisi crítica a l'ús. Com exposa Xavier Lloveras a l'epíleg que tanca el volum, «Albert Roig no estudia les modificacions d'estil entre el romàntic Yeats jove i el modern Yeats vell, sinó que li interessa la peculiar relació amb la vellesa i el sexe de Yeats, i li interessa el desig masegat de Carles Riba, un dels poetes més vitalment intensos a pesar de la fredor clàssica o pura que sempre se li atribueix, i li interessa la mirada de reüll de Rubem Fonseca, i la relació d'amor i odi amb el Delta i el seu dialecte de Sebastià Juan Arbó, i les agonies poètiques i no poètiques d'Andreu Vidal, i... Tots plegats dibuixen els límits de la vida i l'obra d'Albert Roig, gairebé indestriables: el desig, el sexe, Tortosa i el Delta, el fer-se gran a pesar de l'adolescència estirada com un xiclet, el Brasil i Grècia, la poesia, la mort...». És per això que a / pelava la taronja amb les dents, una vegada més, Albert Roig ens redescobreix la literatura, és a dir la lectura, com una forma natural de viure.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,98 MB
ISBN
9788429754568
AUTOR(A)
Albert Roig
FECHA
2005
NOMBRE DEL ARCHIVO
I Pelava La Taronja Amb Les Dents.pdf

Descubre el libro de I Pelava La Taronja Amb Les Dents con viamistica.es. Lea el PDF de I Pelava La Taronja Amb Les Dents en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga I Pelava La Taronja Amb Les Dents y otros libros de Albert Roig.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
PDF I pelava la taronja amb les dents - Albert Roig

ALBERT ROIG. Albert Roig va enllestir vint anys de dedicació a la poesia amb el recull Córrer la taronja. 1979-2001. Després ha publicat un parell de volums de prosa -I pelava la taronja amb les dents (2004) i Cecília de Florejats (2007)- i traduccions en vers -L'espasa i la torre, de W.B. Yeats (2005)- i ha seguit oferint espectacles teatrals, però no havia publicat més poesia original ...

PDF I pelava la taronja amb les dents - Albert Roig

I pelava la taronja amb les dents. on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers.

LIBROS RELACIONADOS