Catalunya Pas A Pas: Cronologia D Una Nacio PDF

Viamistica.es Catalunya Pas A Pas: Cronologia D Una Nacio Image

El llibre que teniu a les mans ofereix un recull cronològic de fets que han anat construint la nostra nacionalitat al llarg de més de 2.000 anys, sense interpretació de cap tipus, encara que la mateixa selecció de l'autor té una inevitable càrrega ideològica personal impossible d'evitar. Ha seleccionat informació de tota mena: política, cultural, artística, científica, religiosa, associativa, periodística, educativa, mediambiental, tota la que li ha semblat significativa. També hi ha inclòs fets i personatges d'àmbit mundial que per la seva transcendència ajuden a contextualitzar la informació sobre Catalunya.S'hi esmenten frases textuals i cites de documents i llibres que enriqueixen el text i el fan més amè.Al final del llibre, hi ha diversos annexos que complementen la cronologia.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,55 MB
ISBN
9788417082925
AUTOR(A)
Joaquim Rabella
FECHA
2019
NOMBRE DEL ARCHIVO
Catalunya Pas A Pas: Cronologia D Una Nacio.pdf

Descubre el libro de Catalunya Pas A Pas: Cronologia D Una Nacio con viamistica.es. Lea el PDF de Catalunya Pas A Pas: Cronologia D Una Nacio en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Catalunya Pas A Pas: Cronologia D Una Nacio y otros libros de Joaquim Rabella.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
El naixement d'una nació - Museu d'Història de Catalunya

La segunda etapa de la historia antigua de Cataluña corresponde al período de romanización, iniciado en el siglo III a. C. La llegada de los romanos a la península ibérica tuvo lugar en el 218 a. C., con el desembarco de Cneo Cornelio Escipión en Emporion, la actual Ampurias, con el objetivo de cortar las fuentes de aprovisionamiento de los ejércitos del general cartaginés Aníbal ...

Fechas clave en la historia de Cataluña | CapCreus OnLine

CATALUNYA PAS A PAS: CRONOLOGIA D UNA NACIO de JOAQUIM RABELLA. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

LIBROS RELACIONADOS