Mites I Somnis PDF

Viamistica.es Mites I Somnis Image

Un nou exemple diniciació a la poesia. A Mites i somnis linterès es centra en la temàtica del fabulós, en la fantasia. És un recull de textos poètics, en format de prosa poètica o de cançons.De la mà dels poetes cèlebres dins de la literatura catalana, o de cantautors com Jaume Sisa o Joan Manuel Serrat, el jove lector entra dins del món màgic de les fades, dels personatges imaginaris, els dracs, les bruixes, els somnis,... Un recurs atractiu i suggerent.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,42 MB
ISBN
9788482643632
AUTOR(A)
Vv.aa.
FECHA
2001
NOMBRE DEL ARCHIVO
Mites I Somnis.pdf

El libro Mites I Somnis en formato PDF. El libro Mites I Somnis en formato MOBI. El libro Mites I Somnis en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Uniterra | Mites i somnis

El conte és un art que ve de lluny. Antigament, els narradors anaven per les places dels pobles escampant les seves paraules carregades de mites, coneixements i somnis. Eren els cronistes dels arquetips, els qui donaven sentit psicològic a les creences, els costums i els rituals de la vida.

Summits of My Life (Cat): Somnis I Reptes a La Muntanya ...

A internet es difonen a tota velocitat rumors, mites i llegendes urbanes. Però també és un mitjà idoni per desmentir-los. Snopes ho fa des del 1995. No estan sols: l'any passat Information is Beautiful va elaborar una infografia amb 52 dels mites més difosos i Mental Floss publica habitualment videos desmentint mites i creences populars, com aquest dedicat a la ciència.

LIBROS RELACIONADOS