Mites I Somnis PDF

Viamistica.es Mites I Somnis Image

Un nou exemple diniciació a la poesia. A Mites i somnis linterès es centra en la temàtica del fabulós, en la fantasia. És un recull de textos poètics, en format de prosa poètica o de cançons.De la mà dels poetes cèlebres dins de la literatura catalana, o de cantautors com Jaume Sisa o Joan Manuel Serrat, el jove lector entra dins del món màgic de les fades, dels personatges imaginaris, els dracs, les bruixes, els somnis,... Un recurs atractiu i suggerent.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,47 MB
ISBN
9788482643632
AUTOR(A)
Vv.aa.
FECHA
2001
NOMBRE DEL ARCHIVO
Mites I Somnis.pdf

El libro Mites I Somnis en formato PDF. El libro Mites I Somnis en formato MOBI. El libro Mites I Somnis en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
6. Mite hindú de la creació - La Creació del món

El conte és un art que ve de lluny. Antigament, els narradors anaven per les places dels pobles escampant les seves paraules carregades de mites, coneixements i somnis. Eren els cronistes dels arquetips, els qui donaven sentit psicològic a les creences, els costums i els rituals de la vida.

58 mites que ens continuem creient | Estil | EL PAÍS Catalunya

Mites, somnis i tragèdies: la vigència del nacionalisme espanyol. Fragments del capítol publicat en el llibre: "El nacionalisme com a ideologia: materials de treball i estudi". Proa (1995) Agustí Colomines. 1.3. Un món sense ideologies, però tots contra el nacionalisme.

LIBROS RELACIONADOS