Cal Jaumet De Tora: Historia I Fogons D Un Hostal Centenari PDF

Viamistica.es Cal Jaumet De Tora: Historia I Fogons D Un Hostal Centenari Image

Aquest volum en recull la trajectòria centenària, un seguit d'anècdotes sovint sucoses i costumistes, mirall d'un món rural perdut per sempre i trufades de referència a plats de cuina tradicionals, amb un annex final que aplega una quarantena de receptes característiques de casa, algunes de molt típiques de la comarca com l'ofegat de la Segarra o les antològiques perdius a la vinagreta que encara guisa amb amor i paciència la "padrina" Ramona Closa.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,89 MB
ISBN
9788479358006
AUTOR(A)
Vidal Vidal, Jaume Marimon
FECHA
2001
NOMBRE DEL ARCHIVO
Cal Jaumet De Tora: Historia I Fogons D Un Hostal Centenari.pdf

El libro Cal Jaumet De Tora: Historia I Fogons D Un Hostal Centenari en formato PDF. El libro Cal Jaumet De Tora: Historia I Fogons D Un Hostal Centenari en formato MOBI. El libro Cal Jaumet De Tora: Historia I Fogons D Un Hostal Centenari en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vidal Vidal, Jaume Marimon. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
'Vidal Vidal'. 18 libros. Desde 'Lleida, ahir i avui : La ...

La Costa Brava és la costa gironina que comença a la roca de Sa Palomera i acaba a la frontera amb França, al municipi de Portbou; la seva longitud és de més de 200 km. Limita al nord amb la Costa Vermella rossellonesa, que n'és la seva continuació geogràfica, i al sud amb la Costa del Maresme.Inclou el litoral de tres comarques: la Selva, el Baix Empordà i l'Alt Empordà.

Anecdotario Taurino De Cuchares A Manolete PDF Download ...

Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. When you have eliminated the JavaScript , whatever remains must be an empty page. Enable JavaScript to see Google Maps.

LIBROS RELACIONADOS