Fi De Culs A Mallolca PDF

Viamistica.es Fi De Culs A Mallolca Image

El viatge a Palma no podia començar millor: quan salpa el vaixell, Mariona queda «oblidada» al port de Dénia. Un aperitiu del que vindrà, per a deses-peració dels professors, que tracten de controlar una colla d’adolescents amb la libido desfermada i el trellat justet. Els protagonistes d’aquesta aven-tura singular aprofiten qualsevol excusa per a armar-la ben grossa i, si és possible, lligar. Mai un viatge de final de curs havia alçat tanta polseguera.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,27 MB
ISBN
9788498240832
AUTOR(A)
Pasqual Alapont
FECHA
2006
NOMBRE DEL ARCHIVO
Fi De Culs A Mallolca.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de Fi De Culs A Mallolca en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de Fi De Culs A Mallolca en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Fi De Culs A Mallolca en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Fi de culs a Mallolca | Azúcar con sal

Fi de culs a Mallolca. Pasqual Alapont. El viatge a Palma no podia començar millor: quan salpa el vaixell, Mariona queda «oblidada» al port de Dénia. Un aperitiu del que vindrà, per a desesperació dels professors, que tracten de controlar una colla d'adolescents amb la libido desfermada i el trellat justet. Els ...

Fi de culs a Mallolca | Azúcar con sal

FI DE CULS A MALLOLCA, ALAPONT, PASQUAL, 10,50€. ... DESTINOS LITERARIOS QUARTO PUBLISHING PLC Destinos literarios Explora los paisajes y lugares que inspiraron grandes novelas.

LIBROS RELACIONADOS