Fi De Culs A Mallolca PDF

Viamistica.es Fi De Culs A Mallolca Image

El viatge a Palma no podia començar millor: quan salpa el vaixell, Mariona queda «oblidada» al port de Dénia. Un aperitiu del que vindrà, per a deses-peració dels professors, que tracten de controlar una colla d’adolescents amb la libido desfermada i el trellat justet. Els protagonistes d’aquesta aven-tura singular aprofiten qualsevol excusa per a armar-la ben grossa i, si és possible, lligar. Mai un viatge de final de curs havia alçat tanta polseguera.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,49 MB
ISBN
9788498240832
AUTOR(A)
Pasqual Alapont
FECHA
2006
NOMBRE DEL ARCHIVO
Fi De Culs A Mallolca.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de Fi De Culs A Mallolca en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de Fi De Culs A Mallolca en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Fi De Culs A Mallolca en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Fi de culs a Mallolca - -5% en libros | FNAC

El viatge a Palma no podia començar millor: quan salpa el vaixell, Mariona queda «oblidada» al port de Dénia. Un aperitiu del que vindrà, per a deses-peració dels professors, que tracten de controlar una colla d?adolescents amb la libido desfermada i el trellat justet. Els protagonistes d?aquesta av

Amazon.es:Opiniones de clientes: Fi de culs a Mallolca ...

Aleación de fibra de carbono Oval con end cap para moto HONDA VFR800 Fi W-1,año 1997-2002 (marca Viper) Utilizar tubos Viper Carrera óptima componentes de acero inoxidable ofrece servicio postventa tubos de inquebrantable de escape calidad de construcción.

LIBROS RELACIONADOS