L Espai Clos PDF

Viamistica.es L Espai Clos Image

Heus aquí el relat d’un antropòleg que s’endinsa al Fòrum. El seu viatge –interior i alhora exterior– per l’espai es constitueix en una visió distant, ara irònica, ara lacònica, la qual serveix la causa d’enregistrar amb subtilesa les escenes emergents que s’hi donen. Les notes preses sobre el terreny esdevenen una narració directa dels fets ordinaris dels passavolants que roden amunt i avall pel recinte, i també del que els envolta. Així, l’etnògraf copsa vertiginosament, a l’instant en què es produeixen, fragments de la quotidianitat d’aquests habitants: els desplaçaments per l’espai i les situacions atzaroses de les petites accions que les persones emprenen esclaten associades a minúscules seqüències verbals. L’espai clos revela els continguts paradoxals del Fòrum a través del dia a dia dels passejants, dels treballadors i de les interaccions que hi estableix l’etnògraf, enxampat en el recorregut fascinant per una colossal plaça buida a mig camí d’un nou complex urbanístic i del brogit i la fortor de la Depuradora al sud, la Tèrmica de Besòs i la Incineradora al nord, el barri de la Mina a l’oest, la remor de la Mediterrània a l’est, i la memòria recent dels nostres temps. Al centre, els vianants travessen l’espai mentre el simulacre global anuncia alguna cosa més que un espectacle.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,30 MB
ISBN
9788496061354
AUTOR(A)
Gerard Horta
FECHA
2004
NOMBRE DEL ARCHIVO
L Espai Clos.pdf

Descubre el libro de L Espai Clos con viamistica.es. Lea el PDF de L Espai Clos en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga L Espai Clos y otros libros de Gerard Horta.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Definició de probabilitat, espai mostral i succés segur i ...

L'espai clos. Heus aquí el relat d'un antropòleg que s'endinsa al Fòrum. El seu viatge -interior i alhora exterior- per l'espai es constitueix en una visió distant, ara irònica, ara lacònica, la qual serveix la causa d'enregistrar amb subtilesa les escenes emergents que s'hi donen.

Espai Gironès: Ofertas, horarios y catálogos

Consell Regulador de la Denominació d'Origen Qualificada Priorat Al Priorat fa mil anys que elaborem vins que transmeten l'essència d'una terra única La Cartoixa d'Escaladei La Cartoixa d'Escaladei és el bressol històric i vitivinícola de la Denominació d'Origen Qualificada Priorat Més informació Les

LIBROS RELACIONADOS