Feina D Educar: Relats Sobre El Dia A Dia D Una Escola PDF

Viamistica.es Feina D Educar: Relats Sobre El Dia A Dia D Una Escola Image

Feina d'educar pretén descriure la quotidianitat de l'educació en valors en una classe de primària. vol mostrar per què l'educació moral es fa per tot arreu i en tot moment, per què els valors s'aprenen com per osmosi en el dia a dia del treball i la convivència en una aula. però la resposta que s'ha donat no és especulativa. Per conèixer com funciona la quotidianitat de l'educació moral en una escola, l'única solució és anar a veure-ho. el que presenta l'0bra són els resultats d'un treball etnogràfic d'un any de duració. I en la manera de presentar-los es barregen la descripció, la narració i la reflexió.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,95 MB
ISBN
9788429745665
AUTOR(A)
Josep Maria Puig Rovira
FECHA
1999
NOMBRE DEL ARCHIVO
Feina D Educar: Relats Sobre El Dia A Dia D Una Escola.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de Feina D Educar: Relats Sobre El Dia A Dia D Una Escola en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de Feina D Educar: Relats Sobre El Dia A Dia D Una Escola en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Feina D Educar: Relats Sobre El Dia A Dia D Una Escola en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Josep Maria Puig Rovira - Dialnet

Educar en valors significa no limitar la tasca educativa a l'ensenyament i l'aprenentatge de matèries i temaris, sinó fer una educació global en tots els àmbits de la vida. A les aules podríem aprofitar el coneixement dels mites, no només a les assignatures de filosofia, literatura i llatí, sinó a altres espais.

Recull d'activitats per la igualtat de gènere a l'escola ...

Amb el permís del seu autor, en Victre, pare d'un nen de P4 i d'una nena de 3r de primària, us el reproduïm perquè en pugueu sentir les sensacions d'un primer dia d'escola. Gràcies Víctor! "La nit abans de començar l'escola" Hi ha dos nits de l'any especialment emocionants per als nens.

LIBROS RELACIONADOS