Salvador Espriu O La Fidelitat Als Origens PDF

Viamistica.es Salvador Espriu O La Fidelitat Als Origens Image

En aquest llibre, l’autor ha indagat l’ideari de Salvador Espriu espars en la seva producció literària, tot considerant les fonts clàssiques i hebrees –insinuades al llarg de la seva producció des de bon començament-, sense menystenir les influències evidents d’escriptors del seu temps, així com els paral•lelismes que s’hi observen ambdestacats pensadors coetanis. D’altra banda, hi han resultat força orientatives les declaracions de l’escriptor en les entrevistes periodístiques publicades.A més a més, s’imposava tenir presents les circumstàncies socials desafortunades que marcaren la generació d’Espriu; però també les peculiaritats biogràfiques –entre les quals, el llegat familiar especialment-, que han estat decisives en la gènesi de la seva singular cosmovisió. Fet i fet, el seguiment de les etapes biogràfiques i creatives de Salvador Espriu ens mostra un personatge explicable des de l’imperatiu de la fidelitat i la recerca de la coherència crítica; difícil tot plegat, sobretot per a un home que valorava com a ineludibles la tolerància i el diàleg

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,56 MB
ISBN
9788498835953
AUTOR(A)
Antoni Prats I Gracia
FECHA
2013
NOMBRE DEL ARCHIVO
Salvador Espriu O La Fidelitat Als Origens.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de Salvador Espriu O La Fidelitat Als Origens en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de Salvador Espriu O La Fidelitat Als Origens en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Salvador Espriu O La Fidelitat Als Origens en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Salvador Espriu O La Fidelitat Als Origens | Antoni Prats ...

Salvador Espriu i Bartolomeu Rosselló-Pòrcel en llunyanies de foc i de llum. Barcelona: Abadia de Montserrat, 1992. PONS, A. Espriu, transparent. Barcelona: Proa, 2013 PRATS, Antoni. Salvador Espriu o la fidelitat als origens. Montserrat: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, 2013 PRATS SOBREPERE, Joan. Salvador Espriu, missatge personal.

Salvador Espriu o la fidelitat als origens: Amazon.co.uk ...

Cuando se celebra el primer centenario del escrito Salvador Espriu, la Casa Municipal de Cultura presenta los libros "Salvador Espriu o la fidelitat als origens", de Antoni Prats, y "Salvador Espriu. Poemes i narraciones (antología)". Participarán el autor, Antoni Prats, y el filósofo Rafael Cuesta.

LIBROS RELACIONADOS