Els Ultims Aristocrates Catalans PDF

Viamistica.es Els Ultims Aristocrates Catalans Image

Xavier Febrés, periodista i escriptor, ha publicat nombrosos llibres de biografies, reportatges i literatura de viatges. Els seus últims títols són l’assaig Les preguntes pendents de Josep Pla, la narració de viatges A tres quarts d’hora de Perpinyà, i el dietari Alguns rastres marcats a la neu. A Els últims aristòcrates catalans descobrireu la història viva de l’evolució de la noblesa catalana a través d’un magnífic i alhora inesperat retrat de sis comtes, marquesos o barons com a mostra de la pluralitat d’orígens i d’interessos en el món d’avui. I es que els perfils de l’actual comte de Montseny, el comte d’Arruga, la comtessa d’Empúries, el comte de Sert, el marqués de Robert i el baró de Maldà serveixen a Xavier Febrés per dibuixar amb sorpresa una història del país.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,83 MB
ISBN
9788496767232
AUTOR(A)
Xavier Febres
FECHA
2007
NOMBRE DEL ARCHIVO
Els Ultims Aristocrates Catalans.pdf

Descubre el libro de Els Ultims Aristocrates Catalans con viamistica.es. Lea el PDF de Els Ultims Aristocrates Catalans en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Els Ultims Aristocrates Catalans y otros libros de Xavier Febres.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
C. Els últims aristòcrates catalans | Associació d ...

Dades relatives a l'autenticació

Els últims aristòcrates catalans - - 9788496767232 - Book ...

Els dos diaris més antics que es venen als quioscos catalans estan aplicant retallades sobre plantilla i col·laboradors per reduir despeses. L' ABC , fundat el 1903 per l'aristòcrata Torcuato Luca de Tena, ha indignat els seus treballadors anunciant la intenció d'acomiadar vint persones i disminuir els sous de la resta per estalviar-se un 10% de la massa salarial.

LIBROS RELACIONADOS