Laccident De Madame Delacroix PDF

Viamistica.es Laccident De Madame Delacroix Image

La Sara té 23 anys i està a l'atur. Viu amb el seu germà de setze anys del qual es fa càrrec des de la mort dels seus pares. Un dia és escollida per fer de jurat en un cas d'assassinat frustrat. L'acusat és el Maurici, un jove artista que hauria intentat matar la senyora Delacroix, la propietària d'una galeria d'art que li estava fent de mecenes. El judici es resol en l'absolució de l'acusat per falta de proves, però la Sara queda trasbalsada per les revelacions que es fan durant el judici, i amb l'ajuda del Maurici i dels seus amics es posa a investigar i descobreix que sota l'aparença de respectabilitat de la senyora Delacroix s'amaga una sòrdida trama de sexe i diners.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,97 MB
ISBN
9788499321707
AUTOR(A)
Oriol Verges
FECHA
2010
NOMBRE DEL ARCHIVO
Laccident De Madame Delacroix.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de Laccident De Madame Delacroix en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de Laccident De Madame Delacroix en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Laccident De Madame Delacroix en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Henriette de Verninac - Wikipedia

This feature is not available right now. Please try again later.

Portrait of Madame de Verninac, née Henriette Delacroix ...

Eugène Delacroix est un peintre français né le 26 avril 1798 à Charenton-Saint-Maurice et mort le 13 août 1863 à Paris.. Dans la peinture française du XIX e siècle, il est considéré comme le principal représentant du romantisme, dont la vigueur correspond à l'étendue de sa carrière. À quarante ans, sa réputation est suffisamment établie pour lui permettre de recevoir d ...

LIBROS RELACIONADOS