Catalunya Sota Espanya: L Opressio Nacional En Domocracia PDF

Viamistica.es Catalunya Sota Espanya: L Opressio Nacional En Domocracia Image

Coedició amb Dèria Editors.Tot al llarg del segle XX, espanyols i catalans hem tingut interessos comuns: la desaparició del poder militar, l'establiment de la democràcia, la integració a Europa Tot això ja està fet, però, i ara uns i altres ens trobem sense un projecte comú i no som altra cosa que projectes nacionals amb interessos contraposats. Alfons López Tena defensa, en aquest assaig lúcid, que cal actualitzar la relació Catalunya-Espanya, la secular confrontació entre dos projectes nacionals que només pot acabar de tres maneres: amb l'extinció de la nació catalana per assimilació, amb la mutilació de la nació espanyola per la independència catalana o fent les dues nacions compatibles en un mateix Estat plurinacional de debò.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,23 MB
ISBN
9788479010065
AUTOR(A)
Alfons Lopez Tena
FECHA
2007
NOMBRE DEL ARCHIVO
Catalunya Sota Espanya: L Opressio Nacional En Domocracia.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de Catalunya Sota Espanya: L Opressio Nacional En Domocracia en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de Catalunya Sota Espanya: L Opressio Nacional En Domocracia en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Catalunya Sota Espanya: L Opressio Nacional En Domocracia en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
España / Cataluña, tras el 1-O… esperando la DUI, el 155 ...

CATALUNYA - LA DIVISIÓ TERRITORIAL DE CATALUNYA - Generalitat de Catalunya - 1937 LA DIVISIÓ TERRITORIAL DE CATALUNYA - Generalitat de Catalunya, Conselleria d'Economia: 21x15 cms. - edició any 1937 - 116 pàgs.- Amb mapes, dibuixos i fotografies. (Despesses lliurament a càrrec comprador)

Cataluña bajo España. La opresión nacional en democracia

López Tena sosté que el miracle de la nostra supervivència nacional, i l'anomalia que representem en una Europa on nació rere nació ha assolit la independència o ha desaparegut per assimilació, no és sostenible indefinidament. Es tracta de viure amb Espanya, no sota Espanya, o de viure sense Espanya.

LIBROS RELACIONADOS