Catalunya Sota Espanya: L Opressio Nacional En Domocracia PDF

Viamistica.es Catalunya Sota Espanya: L Opressio Nacional En Domocracia Image

Coedició amb Dèria Editors.Tot al llarg del segle XX, espanyols i catalans hem tingut interessos comuns: la desaparició del poder militar, l'establiment de la democràcia, la integració a Europa Tot això ja està fet, però, i ara uns i altres ens trobem sense un projecte comú i no som altra cosa que projectes nacionals amb interessos contraposats. Alfons López Tena defensa, en aquest assaig lúcid, que cal actualitzar la relació Catalunya-Espanya, la secular confrontació entre dos projectes nacionals que només pot acabar de tres maneres: amb l'extinció de la nació catalana per assimilació, amb la mutilació de la nació espanyola per la independència catalana o fent les dues nacions compatibles en un mateix Estat plurinacional de debò.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,61 MB
ISBN
9788479010065
AUTOR(A)
Alfons Lopez Tena
FECHA
2007
NOMBRE DEL ARCHIVO
Catalunya Sota Espanya: L Opressio Nacional En Domocracia.pdf

Descubre el libro de Catalunya Sota Espanya: L Opressio Nacional En Domocracia con viamistica.es. Lea el PDF de Catalunya Sota Espanya: L Opressio Nacional En Domocracia en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Catalunya Sota Espanya: L Opressio Nacional En Domocracia y otros libros de Alfons Lopez Tena.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cataluña

CATALUNYA SOTA ESPANYA: L OPRESSIO NACIONAL EN DOMOCRACIA de ALFONS LOPEZ TENA. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

Catalunya sota Espanya. L'opressió nacional en democràcia"

sota de bastos. oh oh july. vacaciones de verano. belter 1972 sp. como nuevo sota de bastos. oh oh july. vacaciones de verano. belter 1972 sp. como nuevo En perfectisimo estado funda y vinilo

LIBROS RELACIONADOS