Catalunya Sota Espanya: L Opressio Nacional En Domocracia PDF

Viamistica.es Catalunya Sota Espanya: L Opressio Nacional En Domocracia Image

Coedició amb Dèria Editors.Tot al llarg del segle XX, espanyols i catalans hem tingut interessos comuns: la desaparició del poder militar, l'establiment de la democràcia, la integració a Europa Tot això ja està fet, però, i ara uns i altres ens trobem sense un projecte comú i no som altra cosa que projectes nacionals amb interessos contraposats. Alfons López Tena defensa, en aquest assaig lúcid, que cal actualitzar la relació Catalunya-Espanya, la secular confrontació entre dos projectes nacionals que només pot acabar de tres maneres: amb l'extinció de la nació catalana per assimilació, amb la mutilació de la nació espanyola per la independència catalana o fent les dues nacions compatibles en un mateix Estat plurinacional de debò.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,58 MB
ISBN
9788479010065
AUTOR(A)
Alfons Lopez Tena
FECHA
2007
NOMBRE DEL ARCHIVO
Catalunya Sota Espanya: L Opressio Nacional En Domocracia.pdf

El libro Catalunya Sota Espanya: L Opressio Nacional En Domocracia en formato PDF. El libro Catalunya Sota Espanya: L Opressio Nacional En Domocracia en formato MOBI. El libro Catalunya Sota Espanya: L Opressio Nacional En Domocracia en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Alfons Lopez Tena. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Evolució a Catalunya - Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Alfons López Tena en Catalunya sota Espanya. L'opressió nacional en democràcia defendía abiertamente la independencia como única vía para la supervivencia de Cataluña. [ 22 ] También aparecieron artículos en la prensa como los de Ferran Mascarell en los que afirmaba que el reconocimiento del derecho a decidir era la única alternativa para evitar que Cataluña continuara ...

Bcn Confidencial

CATALUNYA - LA DIVISIÓ TERRITORIAL DE CATALUNYA - Generalitat de Catalunya - 1937 LA DIVISIÓ TERRITORIAL DE CATALUNYA - Generalitat de Catalunya, Conselleria d'Economia: 21x15 cms. - edició any 1937 - 116 pàgs.- Amb mapes, dibuixos i fotografies. (Despesses lliurament a càrrec comprador)

LIBROS RELACIONADOS