En Patufet, Cent Anys. La Revista I El Seu Impacte PDF

Viamistica.es En Patufet, Cent Anys. La Revista I El Seu Impacte Image

Recull de les intervencions del Simposi «En Patufet: cent anys. La revista i el seu impacte», que es va celebrar a la Universitat de Barcelona el març de 2004, emmarcat en la celebració del centenari de l’aparició de la revista. Constitueix una contribució excel·lent per a conèixer una de les revistes més emblemàtiques de la Catalunya de la preguerra.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,96 MB
ISBN
9788484156642
AUTOR(A)
Vv.aa.
FECHA
2004
NOMBRE DEL ARCHIVO
En Patufet, Cent Anys. La Revista I El Seu Impacte.pdf

El libro En Patufet, Cent Anys. La Revista I El Seu Impacte en formato PDF. El libro En Patufet, Cent Anys. La Revista I El Seu Impacte en formato MOBI. El libro En Patufet, Cent Anys. La Revista I El Seu Impacte en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
CASTELLANOS, Jordi (ed.). «En Patufet», cent anys ... - CORE

Jordi Castellanos En Patufet, cent anys : la revista i el seu impacte: simposi celebrat a l'Aula Magna de la Universitat de Barcelona el día 11 de març de 2004 Ed. Abadia de Montserrat; Sergi Bardulet, Oriol Coma, Miquel Herreros y Joan Riera Estudi del setmanari En Patufet Ed. Comissió Interdepartamental de Recerca i Innovació Tecnològica ...

BIBLIOTECA MILA I FONTANALS (2004, ABADIA ... - Tebeosfera

DESCRIPCIÓN. Recull de les intervencions del Simposi «En Patufet: cent anys. La revista i el seu impacte», que es va celebrar a la Universitat de Barcelona el març de 2004, emmarcat en la celebració del centenari de l'aparició de la revista.

LIBROS RELACIONADOS