Politiques Locals Dels Temps: Genera, Ciutat I Benestar Quotidia PDF

Viamistica.es Politiques Locals Dels Temps: Genera, Ciutat I Benestar Quotidia Image

El present volum, que recull els treballs realitzats en el marc del VII seminari Ciutats i Persones, està dedicat a les polítiques locals dels temps. Per a conèixer-ne els principals trets, a quasi 20 anys de les primeres iniciatives italianes en la matèria, aquest llibre es divideix en dos apartats. En primer lloc, tracta el context en el que sorgeixen i desenvolupen aquestes polítiques i s'aborden qüestions bàsiques com què són, en quins sentits s'estan duent a terme en l'actualitat i quines potencialitats tenen en la transformació de les relacions gènere. En aquest sentit es realitzen diverses aproximacions a Europa i Catalunya des d'un punt de vista sociològic, politològic i jurídic. En segon lloc, es revisen diferents fases de les polítiques dels temps en l'àmbit local. Aquesta revisió inclou l'aproximació als indicadors per al disseny d'aquestes polítiques, els processos de participació i l'execució de diverses experiències locals dels temps a Itàlia i Catalunya.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,94 MB
ISBN
9788460807964
AUTOR(A)
Maria De La Fuente Vazquez
FECHA
2008
NOMBRE DEL ARCHIVO
Politiques Locals Dels Temps: Genera, Ciutat I Benestar Quotidia.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de Politiques Locals Dels Temps: Genera, Ciutat I Benestar Quotidia en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de Politiques Locals Dels Temps: Genera, Ciutat I Benestar Quotidia en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Politiques Locals Dels Temps: Genera, Ciutat I Benestar Quotidia en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
PDF Polítiques locals dels temps. Gènere, ciutat i benestar ...

Aviso. Davant la situació d'excepcionalitat provocada per l'emergència a causa del COVID-19, ens veiem obligats a tancar la botiga durant dues setmanes.

PDF 210205 - AC - Antropologia de la Ciutat

Polítiques locals dels temps. Gènere, ciutat i benestar quotidià Coordinació Maria de la Fuente Barcelona, 24 d'octubre de 2008 Programa Ciutats i Persones ... Les polítiques locals dels temps a Catalunya Imma Quintana, investigadora d'IGOP La realització de les polítiques dels temps.

LIBROS RELACIONADOS