Els Tres Mosqueters (Lumen Infantil) PDF

Viamistica.es Els Tres Mosqueters (Lumen Infantil) Image

El jove DArtagnan té un gran somni: ingressar al cos dels mosqueters, la guàrdia personal del rei de França. Amb aquesta intenció abandona la Gascunya, on ha viscut sempre, per emprendre un llarg viatge fins a París. Però pel camí viu una desafortunada trobada amb un misteriós home de negre i, quan arriba a País, descobreix que haurà de demostrar el seu valor abans de poder convertir-se en mosqueter.La casualitat farà que DArtagnan es vegi involucrat en una història de confidències, conspiracions i contratemps que li donaran loportunitat de demostrar lleialtat, valor i fidelitat. També serà la casualitat la que el durà a conèixer tres homes valerosos, Athos, Porthos y Aramis, tres mosqueters als quals quedarà per sempre unit per una gran amistat i per un gran lema:Un per a tots, tots per a un!

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,13 MB
ISBN
9788448829636
AUTOR(A)
Rafael Ordoñez Cuadrado
FECHA
2010
NOMBRE DEL ARCHIVO
Els Tres Mosqueters (Lumen Infantil).pdf

Descubre el libro de Els Tres Mosqueters (Lumen Infantil) con viamistica.es. Lea el PDF de Els Tres Mosqueters (Lumen Infantil) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Els Tres Mosqueters (Lumen Infantil) y otros libros de Rafael Ordoñez Cuadrado.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
ELS TRES MOSQUETERS | ALEXANDRE DUMAS | Comprar libro ...

D'Artacan i els tres gossos mosqueters ( D'Artacan y los tres mosqueperros en castellà, Wan wan san jushi en japonès) és una sèrie de dibuixos animats creada per BRB Internacional i l'empresa japonesa Nippon Animation el 1981 basada en la novel·la de "Els tres mosqueters" d'Alexandre Dumas.

ELS TRES MOSQUETERS : Agapea Libros Urgentes

D'Artagnan i els tres mosqueters, Porthos, Athos i Aramis, han de lluitar contra els homes del cardenal Richelieu i la seva agent secreta, la malvada Milady. Espases, cavalls i viatges, misteris, amors, amistat i traïcions es reuneixen en aquest gran clàssic del gèner d'aventures.

LIBROS RELACIONADOS