Els Tres Mosqueters (Lumen Infantil) PDF

Viamistica.es Els Tres Mosqueters (Lumen Infantil) Image

El jove DArtagnan té un gran somni: ingressar al cos dels mosqueters, la guàrdia personal del rei de França. Amb aquesta intenció abandona la Gascunya, on ha viscut sempre, per emprendre un llarg viatge fins a París. Però pel camí viu una desafortunada trobada amb un misteriós home de negre i, quan arriba a País, descobreix que haurà de demostrar el seu valor abans de poder convertir-se en mosqueter.La casualitat farà que DArtagnan es vegi involucrat en una història de confidències, conspiracions i contratemps que li donaran loportunitat de demostrar lleialtat, valor i fidelitat. També serà la casualitat la que el durà a conèixer tres homes valerosos, Athos, Porthos y Aramis, tres mosqueters als quals quedarà per sempre unit per una gran amistat i per un gran lema:Un per a tots, tots per a un!

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,56 MB
ISBN
9788448829636
AUTOR(A)
Rafael Ordoñez Cuadrado
FECHA
2010
NOMBRE DEL ARCHIVO
Els Tres Mosqueters (Lumen Infantil).pdf

El libro Els Tres Mosqueters (Lumen Infantil) en formato PDF. El libro Els Tres Mosqueters (Lumen Infantil) en formato MOBI. El libro Els Tres Mosqueters (Lumen Infantil) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Rafael Ordoñez Cuadrado. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
ELS TRES PORQUETS AL GEGANT DEL PI - YouTube

METTI UNA NOCE DENTRO UNA BOTTIGLIA ed aspetta in 7 giorni, nuez, noix, walnut plant - Duration: 7:34. L' Arca delle idee - Stefano Gullotta Recommended for you

D'Artacan i els tres gossos mosqueters - Viquipèdia, l ...

Información básica sobre Protección de Datos En Penguin Random House Grupo Editorial, S.A.U , trataremos tus datos personales sólo bajo tu expreso consentimiento para la prestación del servicio solicitado al registrase en nuestra plataforma web y/o para otras finalidades específicas que nos haya autorizado.

LIBROS RELACIONADOS