Creences I Etnies En Una Societat Plural PDF

Viamistica.es Creences I Etnies En Una Societat Plural Image

Col·lecció que aplega les actes dels cursos d'estiu del comtat d'Urgell que se celebra cada juliol a Balaguer des de l'any 1996. Aquests llibres contribueixen a renovar el coneixement de les arrels medievals de la mà dels millors especialistes d'Europa i Amèrica. Directors: Flocel Sabaté i Joan FarréIII Curs d'estiu comtat d'Urgell. La Mediterrània medieval suma tres cultures de forta base identitària, cadascuna dotada de la pròpia cosmovisió i d'una específica axiologia. L'Occident europeu, alhora que aferma la seva cohesió en una creixent introspecció ideològica, ha de conviure amb uns col·lectius d'inassimilable identitat particular. La societat generada en aquest context, amb les seves afinitats, adversitats i contradiccions, no és tan allunyada dels moments presents, en gran part limitats pels temors i les problemàtiques entorn de la capacitat d'observació d'unes societats obertes. Un esforç d'anàlisi rigorosa sobre el passat medieval contribuirà tant a allunyar tòpics historiogràfics com a enfortir la reflexió del present.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,87 MB
ISBN
9788479359348
AUTOR(A)
Vv.aa.
FECHA
2011
NOMBRE DEL ARCHIVO
Creences I Etnies En Una Societat Plural.pdf

Descubre el libro de Creences I Etnies En Una Societat Plural con viamistica.es. Lea el PDF de Creences I Etnies En Una Societat Plural en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Creences I Etnies En Una Societat Plural y otros libros de Vv.aa..

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Departamento de Historia Medieval - UCM

Els reptes de la biomedicina en el context d´una societat plural de valors ... Aquesta diversitat és resultat d´una liberalització de les creences dels individus d´un mateix pais,i d´una major mobilitat de les poblacions amb l´arribada de persones d´altres paisos amb cultures i creences diferents.

Zapatillas Etnies Fader en Mercado Libre Argentina

Encontrá Zapatillas Etnies Fader en Mercado Libre Argentina. Descubrí la mejor forma de comprar online.

LIBROS RELACIONADOS