S Ha Trencat Alguna Cosa PDF

Viamistica.es S Ha Trencat Alguna Cosa Image

Convidats per una fàbrica de calçat, un grup d'homes i dones que es guanyen la vida en un ofici tan suposa dament de tocar de peus a terra com el de vendre sabates viatgen a Galícia durant uns dies. En aquest poc temps de parèntesi dels seus costums i de les seves botigues, esclaten, però, algunes relacions despòtiques i egoistes que van començar fa temps, trontollen o se separen matrimonis i es desplega, en definitiva, tot un ventall, amagat o dissimulat fins ara, de malentesos, d'equívocs, de frustracions, d'humiliacions i, al capdavall també, de somnis, d'il·lusions i d'esperances. Això passarà a Galícia, però també a Blavís i a Norigà, llocs on viuen o on sobreviuen algunes de les persones més directament relacionades amb aquests venedors de sabates. Crònica divertida, àgil, punyent i càustica de la nostra època, és el fang que hi ha als peus de més d'un d'aquests personatges el que es posa al descobert. En el benentès, però, que, encara que es vulgui, no sempre que s'acaba trencant alguna cosa hi ha la possibilitat de poder-la tornar a confegir després.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,32 MB
ISBN
9788449023132
AUTOR(A)
Jordi Bonet Coll
FECHA
2003
NOMBRE DEL ARCHIVO
S Ha Trencat Alguna Cosa.pdf

El libro S Ha Trencat Alguna Cosa en formato PDF. El libro S Ha Trencat Alguna Cosa en formato MOBI. El libro S Ha Trencat Alguna Cosa en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jordi Bonet Coll. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Frases Bonitas y Pensamientos Positivos【 PsicoActiva 2020

S'ha trencat alguna cosa [Bonet Coll Jordi] on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers. Rare book

S'ha trencat alguna cosa: Amazon.co.uk: Jordi Bonet Coll ...

S ha trencat alguna cosa del autor Jordi Bonet Coll, ISBN 9788449023132. Ve las opiniones, las críticas y compra el libro al mejor precio. bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación.

LIBROS RELACIONADOS