S Ha Trencat Alguna Cosa PDF

Viamistica.es S Ha Trencat Alguna Cosa Image

Convidats per una fàbrica de calçat, un grup d'homes i dones que es guanyen la vida en un ofici tan suposa dament de tocar de peus a terra com el de vendre sabates viatgen a Galícia durant uns dies. En aquest poc temps de parèntesi dels seus costums i de les seves botigues, esclaten, però, algunes relacions despòtiques i egoistes que van començar fa temps, trontollen o se separen matrimonis i es desplega, en definitiva, tot un ventall, amagat o dissimulat fins ara, de malentesos, d'equívocs, de frustracions, d'humiliacions i, al capdavall també, de somnis, d'il·lusions i d'esperances. Això passarà a Galícia, però també a Blavís i a Norigà, llocs on viuen o on sobreviuen algunes de les persones més directament relacionades amb aquests venedors de sabates. Crònica divertida, àgil, punyent i càustica de la nostra època, és el fang que hi ha als peus de més d'un d'aquests personatges el que es posa al descobert. En el benentès, però, que, encara que es vulgui, no sempre que s'acaba trencant alguna cosa hi ha la possibilitat de poder-la tornar a confegir després.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,62 MB
ISBN
9788449023132
AUTOR(A)
Jordi Bonet Coll
FECHA
2003
NOMBRE DEL ARCHIVO
S Ha Trencat Alguna Cosa.pdf

Descubre el libro de S Ha Trencat Alguna Cosa con viamistica.es. Lea el PDF de S Ha Trencat Alguna Cosa en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga S Ha Trencat Alguna Cosa y otros libros de Jordi Bonet Coll.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Las cosas que más les gustan a las mujeres que les hagan ...

Trove: Find and get Australian resources. Books, images, historic newspapers, maps, archives and more.

S'HA TRENCAT ALGUNA COSA : Agapea Libros Urgentes

Rodoreda tiene 40 años y lleva diez fuera de Barcelona. Todo ha sido intenso y difícil hasta este momento pero la satisfacción apunta, porque ha conseguido convertirse en una escritora de mérito. Es cierto que los cuentos publicados en alguna revista del exilio y los premios poéticos no le aportan económicamente nada.

LIBROS RELACIONADOS