Emma De Barcelona (Monestir De Sant Joan De Les Abadeses) PDF

Viamistica.es Emma De Barcelona (Monestir De Sant Joan De Les Abadeses) Image

EMMA DE BARCELONAfou una de les filles de Guifré el Pilós. Va ser la primera abadessa del Monestir de Sant Joan de Ter. La labor que va dur a terme durant tota la seva vida no pot continuar silenciada i només coneguda per un cercle molt especialitzat. La reivindicació de la seva figura que es fa en aquest llibre no és un elogi a ultrança sinó una versemblant aproximació a una dona totalment compromesa i integrada en el seu temps, amb una forta personalitat i una actitud molt responsable davant de la missió a què havia estat destinada. D’altra manera no hagués pogut fer la important tasca que realitzà en una època clau per als inicis d’una nacionalitat després de la desfeta del territori ocasionada per la conquesta àrab.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,51 MB
ISBN
9788483349083
AUTOR(A)
Joana Ripolles-ponsi Ortiz, Maria Pau Trayner Vilanova
FECHA
2011
NOMBRE DEL ARCHIVO
Emma De Barcelona (Monestir De Sant Joan De Les Abadeses).pdf

El libro Emma De Barcelona (Monestir De Sant Joan De Les Abadeses) en formato PDF. El libro Emma De Barcelona (Monestir De Sant Joan De Les Abadeses) en formato MOBI. El libro Emma De Barcelona (Monestir De Sant Joan De Les Abadeses) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Joana Ripolles-ponsi Ortiz, Maria Pau Trayner Vilanova. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Colegio privado Abadessa Emma en Sant Joan de les ...

Monestir de Sant Joan de Les Abadesses: Monasterio - 99 opiniones y 191 fotos de viajeros, y ofertas fantásticas para Sant Joan de les Abadesses, España en Tripadvisor.

Que ver en Sant Joan de les Abadesses y que hacer: lugares ...

El monasterio fue fundado por Wifredo I, conde de Barcelona (ca. 840-897). Una vez conquistado el valle del Ter, Wifredo lo repobló mediante la fundación del monasterio de Sant Joan de les Abadesses, cuya iglesia fue consagrada en el año 887. Lo dotó con magnificencia para que...

LIBROS RELACIONADOS