Emma De Barcelona (Monestir De Sant Joan De Les Abadeses) PDF

Viamistica.es Emma De Barcelona (Monestir De Sant Joan De Les Abadeses) Image

EMMA DE BARCELONAfou una de les filles de Guifré el Pilós. Va ser la primera abadessa del Monestir de Sant Joan de Ter. La labor que va dur a terme durant tota la seva vida no pot continuar silenciada i només coneguda per un cercle molt especialitzat. La reivindicació de la seva figura que es fa en aquest llibre no és un elogi a ultrança sinó una versemblant aproximació a una dona totalment compromesa i integrada en el seu temps, amb una forta personalitat i una actitud molt responsable davant de la missió a què havia estat destinada. D’altra manera no hagués pogut fer la important tasca que realitzà en una època clau per als inicis d’una nacionalitat després de la desfeta del territori ocasionada per la conquesta àrab.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,68 MB
ISBN
9788483349083
AUTOR(A)
Joana Ripolles-ponsi Ortiz, Maria Pau Trayner Vilanova
FECHA
2011
NOMBRE DEL ARCHIVO
Emma De Barcelona (Monestir De Sant Joan De Les Abadeses).pdf

Descubre el libro de Emma De Barcelona (Monestir De Sant Joan De Les Abadeses) con viamistica.es. Lea el PDF de Emma De Barcelona (Monestir De Sant Joan De Les Abadeses) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Emma De Barcelona (Monestir De Sant Joan De Les Abadeses) y otros libros de Joana Ripolles-ponsi Ortiz, Maria Pau Trayner Vilanova.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Que ver en Sant Joan de les Abadesses y que hacer: lugares ...

El monasterio de San Juan de las Abadesas [2] [3] (en catalán Monestir de Sant Joan de les Abadesses), es un antiguo monasterio situado en la localidad de San Juan de las Abadesas en la comarca catalana del Ripollés.Hasta el año 945 fue el único monasterio femenino de Cataluña.

L'ABADESSA (ABADESA) - Sant Joan Escape SANT JOAN DE LES ...

Monasterio de Sant Joan de les Abadesses fundado por Wifredo el Velloso y su esposa Guinedilda el año 885, para su hija Emma, reconstruido en el siglo XII.

LIBROS RELACIONADOS