El Cami Secret De L Aigua PDF

Viamistica.es El Cami Secret De L Aigua Image

Una inesperada tempesta de neu la vespra de la festa dels Reis està a punt de deixar als xiquets de la Vall d’Uixó sense cavalcada i sense regals. Afortunadament la decisió de Pereta i Peret, dos xiquets vallers, i la inestimable ajuda d’uns personatges de llegenda anomenats Milhòmens, Pegabrams, el moro Mussa i la Uela Mareta, faran possible que tots els xiquets tinguen el seu regal, ja que aconseguiran que els Reis d’Orient arriben finalment a la Vall a través d’un camí secret que passa per l’interior de la cova de Sant Josep.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,20 MB
ISBN
9788497951401
AUTOR(A)
Nel·lo Navarro, Conxa Llombart
FECHA
2006
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Cami Secret De L Aigua.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de El Cami Secret De L Aigua en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de El Cami Secret De L Aigua en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Cami Secret De L Aigua en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Camí de l'aigua - YouTube

OBSERVACIONS: El Camí de l'Aigua és un eix vertebrador de la xarxa de camins tradicionals de l'Alta Ribagorça. Aquest itinerari uneix a peu pel solc de les valls els municipis del Pont de Suert i la Vall de Boí i ens mostra el seu patrimoni natural i cultural prenent com a fil conductor l'aigua.

Wikiloc | Ruta CAMÍ DE L'AIGUA (PONT DE SUERT)

GI-SRA/El camí de l'aigua. El documental ens introdueix a la vida quotidiana de Burkina Faso, incidint en la lluita contra la sequera a les zones semidesèrtiques de la regió saheliana al sud del Sàhara. Les dones rurals parlen de les seves experiències i finalment es tracta la problemàtica de la cooperació.

LIBROS RELACIONADOS