Pensajocs A PDF

Viamistica.es Pensajocs A Image

Aquests quaderns consten d’un seguit d’activitats encaminades a un òptim desenvolupament de les capacitats cognitives amb l’objectiu d’aconseguir que els infants es relacionin millor amb el seu entorn.Es treballa l’atenció, la percepció, la memòria, el pensament, el llenguatge i el raonament lògic a partir d’activitats plantejades de forma atractiva i lúdica.És important aprofitar la plasticitat cerebral dels infants en aquesta etapa de l’Educació Infantil, per treballar les funcions cognitives tan vinculades amb l’aprenentatge.Aquest material consta d’un quadern per curs i serà útil tant en el context escolar com en el familiar.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,28 MB
ISBN
9788417841355
AUTOR(A)
Roser Genover I Huguet
FECHA
2019
NOMBRE DEL ARCHIVO
Pensajocs A.pdf

El libro Pensajocs A en formato PDF. El libro Pensajocs A en formato MOBI. El libro Pensajocs A en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Roser Genover I Huguet. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Libro PDF Pensajocs a - DESCARGAR EBOOKS!

Hoy es viernes ¡bienvenidos al Mundo Salvatella! ...

Pensajocs A (Educació Infantil a partir de 3 anys)

Genover, Roser;Escudero, Neus. 9788417841355. PENSAJOCS A «(A partir de 3 anys)». . paquebote.com, su librería española. Compre cualquier libro español desde ...

LIBROS RELACIONADOS