En Joan Petit PDF

Viamistica.es En Joan Petit Image

Consta de 6 llibrets. Cadascun d’ells recull una cançoneta, una tirallonga de mots o un joc-rima procedents de la tradició oral. Les il·lustracions presenten uns petits foradets en llocs significatius per tal que l’infant hi introdueixi els ditets i animi les imatges mentre els hi llegeixen. D’aquesta manera, l’infant se sent protagonista alhora que juga amb les seves mans. Les vores arrodonides i la seva mida reduïda afavoreixen un maneig fàcil per part dels més petits.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,53 MB
ISBN
9788447910878
AUTOR(A)
Merce Figuerola
FECHA
2003
NOMBRE DEL ARCHIVO
En Joan Petit.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de En Joan Petit en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de En Joan Petit en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee En Joan Petit en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
En Joan Petit Quan Balla (Letra/Lyrics) - Ara Va de Bo ...

Joan Petit o Jan Petit, és una cançó infantil tradicional i una dansa infantil popular en l'àmbit dels Països Catalans i Occitània. La melodia occitana d'aquesta cançó, una mica diferent de la catalana, també es coneix al País Basc amb el nom d'Ipurdi dantza.

En Joan Petit. | Jugueteka

Datos de En Joan Petit Quan Balla. EN JOAN PETIT QUAN BALLA es una canción de Ara Va de Bo.Agradecemos a Hawli por haber sudido la letra de En Joan Petit Quan Balla.

LIBROS RELACIONADOS