En Joan Petit PDF

Viamistica.es En Joan Petit Image

Consta de 6 llibrets. Cadascun d’ells recull una cançoneta, una tirallonga de mots o un joc-rima procedents de la tradició oral. Les il·lustracions presenten uns petits foradets en llocs significatius per tal que l’infant hi introdueixi els ditets i animi les imatges mentre els hi llegeixen. D’aquesta manera, l’infant se sent protagonista alhora que juga amb les seves mans. Les vores arrodonides i la seva mida reduïda afavoreixen un maneig fàcil per part dels més petits.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,63 MB
ISBN
9788447910878
AUTOR(A)
Merce Figuerola
FECHA
2003
NOMBRE DEL ARCHIVO
En Joan Petit.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de En Joan Petit en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de En Joan Petit en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee En Joan Petit en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
En Joan Petit de Lluïsa en Amazon Music - Amazon.es

Descubre En Joan Petit de Lluïsa en Amazon Music. Escúchalo en streaming y sin anuncios o compra CDs y MP3s ahora en Amazon.es.

En Joan Petit quan balla, de l'àlbum "En Joan Petit quan ...

Reglas del juego. El principio se canta girando en círculo, sobre "amb so dit, dit, dit", los niños tocan tres veces el suelo con su dedo, luego giran sobre sí mismos cantando "així balla Joan petit".

LIBROS RELACIONADOS