Com Canviar El Mon PDF

Viamistica.es Com Canviar El Mon Image

Com pots influir en el món? Tothom vol viure en un món millor, però de vegades fa la sensació que ens manca la capacitat o la influència per poder-lo canviar. Aquest llibre ens recorda d'una manera convincent que, al llarg de les generacions, la societat s'ha transformat gràcies a les accions d'individus que van entendre que, si no els agradava alguna cosa, la podien canviar. Combinant una nova perspectiva de la història, la política i la vida moderna, aquest llibre et donarà el valor necessari per superar la inèrcia i la indiferència i canviar el món. Sigui enderrocant un dictador, millorant el teu barri o senzillament reconciliant dos amics, t'ensenyarà com fer aquest difícil primer pas i per què el millor moment per començar és ara.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,33 MB
ISBN
9788466651615
AUTOR(A)
John-paul Flintoff
FECHA
2012
NOMBRE DEL ARCHIVO
Com Canviar El Mon.pdf

Descubre el libro de Com Canviar El Mon con viamistica.es. Lea el PDF de Com Canviar El Mon en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Com Canviar El Mon y otros libros de John-paul Flintoff.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Spotify: cómo cambiar tu nombre de usuario - CCM

Cómo cambiar el fondo de pantalla en Windows. Con este artículo de wikiHow, aprenderás a modificar la imagen que aparece en el fondo de pantalla de tu computadora. Haz clic derecho en el escritorio. De esta manera, aparecerá un menú desp...

Un partit per canviar el món - YouTube

Sin embargo, algo tan sencillo, aparentemente, como cambiar el tipo de letra por defecto en Windows 10 o cambiar su tamaño, es algo que no podemos realizar desde sus ajustes.

LIBROS RELACIONADOS