Nosaltres, Els Comunistes Catalans: El Psuc I La International Co Munista Durant La Guerra Civil PDF

Viamistica.es Nosaltres, Els Comunistes Catalans: El Psuc I La International Co Munista Durant La Guerra Civil Image

La caiguda del mur de Berlín i la desintegració de la Unió Soviètica han fet possible que els historiadors tinguessin accés a un ampli ventall de fonts arxivístiques mitjançant les quals es poden reconstruir diverses temàtiques del moviment comunista int ernacional, entre les quals hi ha la lògica i el sentit de les relacions %u2013força tenses%u2013 entre el PSUC i la Internacional comunista durant la Guerra Civil espanyola. A partir d%u2019aquestes fonts inèdites, Josep Puigsech ens ofereix una bona panoràmica sobre les relacions del PSUC amb el PCE i el POUM, la identificació del partit amb l%u2019URSS, el paper que va jugar davant la sublevació militar del 19 de juliol de 1936 i la seva concepció nacional. Alhora n%u2019analitza l%u2019estructura interna i la militància, amb una atenció especial a la notable presència femenina en les seves files.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,21 MB
ISBN
9788476021446
AUTOR(A)
Josep Puigsech Farras
FECHA
2001
NOMBRE DEL ARCHIVO
Nosaltres, Els Comunistes Catalans: El Psuc I La International Co Munista Durant La Guerra Civil.pdf

El libro Nosaltres, Els Comunistes Catalans: El Psuc I La International Co Munista Durant La Guerra Civil en formato PDF. El libro Nosaltres, Els Comunistes Catalans: El Psuc I La International Co Munista Durant La Guerra Civil en formato MOBI. El libro Nosaltres, Els Comunistes Catalans: El Psuc I La International Co Munista Durant La Guerra Civil en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Josep Puigsech Farras. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
'nosaltres, els comunistes catalans. el psuc i - Comprar ...

La afiliación del PSUC durante la guerra civil (1936-1939): volumen, ... Puigsech, J. Nosaltres els comunistes catalans. El PSUC i la Internacional Comunista durant la Guerra civil, Eumo Editorial, Vic, 2001. pá. 135 4.

Entre Franco y Stalin. El difícil itinerario de los ...

Durant la Guerra Civil va formar part del Govern de la Generalitat, ... El 24 de juny de 1939, el secretariat de la Internacional Comunista (Tercera Internacional) ... Partit Socialista Unificat de Catalunya: Pàgina del PSUC; Fons del PSUC a l'Arxiu Nacional de Catalunya.

LIBROS RELACIONADOS