Centaures PDF

Viamistica.es Centaures Image

“I sobretot, per damunt de tot, fill, és això: la vida. L’únic do que se’ns fa, la porta, el vehicle i el medi de tot el bo i el dolent que podrem abastar”, diu la Vipa. La protagonista d’aquesta història necessita d’una contradictòria barreja de qualificatius per definir la vida. És sorprenent, dolça, esquerpa, apassionant... sempre difícil i sobretot... única. Per això no se sent capaç de renunciar-hi. A través de circumstàncies complicades, insòlites, els personatges d’aquesta novel·la lluiten i es rebel·len contra la cara més dura de l’existència, per acabar rendint-se a l’esperança. "Centaures" ens parla de la vida i de la dignitat dels éssers que accepten entomar-la amb coratge, amb la convicció que sempre hi ha un camí que ens duu cap endavant... o cap amunt. Mercè Foradada Morillo va néixer a Barcelona l’any 1947, però viu a Vilanova i la Geltrú. És llicenciada en Filologia Catalana i ha exercit com a professora numerària de llengua i literatura catalanes en diversos instituts. Actualment està en serveis especials a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú com a regidora de Cultura. Ha escrit i publicat alguns llibres de text i materials per a l’aprenentatge del català, com ara la sèrie Català Guai, juntament amb Lupe Moratalla. En l’àmbit de la creació, fins ara ha publicat la novel·la En el prestatge (premi DON-NA 2001-2002) i el recull de narracions Velles, amb v de vida, totes dues a Edicions 62. Actualment treballa en un llibre que versa sobre dones vilanovines del segle XIX. És un recull de quatre vides en què es combina la investigació i la ficció.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,16 MB
ISBN
9788497911498
AUTOR(A)
Merce Foradada
FECHA
2005
NOMBRE DEL ARCHIVO
Centaures.pdf

Descubre el libro de Centaures con viamistica.es. Lea el PDF de Centaures en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Centaures y otros libros de Merce Foradada.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Centaures de Frédéric Bégnon en Amazon Music - Amazon.es

Centaures Del Desert S.c.p. es una empresa dedicada a Edición de libros.Centaures Del Desert S.c.p. tiene su domicilio social ubicado en Calle sant vicenç (cs), 18, Maia de montcal Gerona. Su categoría relacionada dentro del CNAE es 5811 Edición de libros. Se creó en 01/01/2006, hace 14 Años, 3 Meses y 12 Días.

Centaures - Levallois-perret 92300 (Hauts-de-seine), 97 ...

Centauros del desierto es una película dirigida por John Ford con John Wayne, Natalie Wood, Jeffrey Hunter, Ward Bond, .... Año: 1956. Título original: The Searchers. Sinopsis: Texas. En 1868, tres años después de la guerra de Secesión, Ethan Edwards, un hombre solitario, vuelve derrotado a su hogar. La persecución de los comanches que han raptado a una de sus sobrinas se ...

LIBROS RELACIONADOS