Les Set Paraules De Crist: Meditacions PDF

Viamistica.es Les Set Paraules De Crist: Meditacions Image

Per què la creu de Jesús és escàndol i absurd per a uns i força i saviesa per a uns altres? Estem davant d?un misteri i només podem accedir-hi des de la fe en Aquell qui ha estat crucificat, Jesús. Les «set paraules» de Jesús a la creu són els crits d?una humanitat que gemega i viu el drama de la injustícia i l?abandó. Són les innombrables paraules dels qui demanen i no són escoltats, dels qui clamen i són injustament agredits.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,22 MB
ISBN
9788498462180
AUTOR(A)
Sebastia Taltavull Anglada
FECHA
2018
NOMBRE DEL ARCHIVO
Les Set Paraules De Crist: Meditacions.pdf

El libro Les Set Paraules De Crist: Meditacions en formato PDF. El libro Les Set Paraules De Crist: Meditacions en formato MOBI. El libro Les Set Paraules De Crist: Meditacions en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Sebastia Taltavull Anglada. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Les set paraules de Crist en la creu - Xavier Garí - YouTube

This page lists all recordings of Les set paraules de Crist a la creu (Meditations of Christ on the Cross) by Francisco Javier García Fajer (1730-1809)

Les 'Set Paraules de Crist' de Haydn - Menorca

Les «set paraules» de Jesús a la creu són els crits d'una humanitat que gemega i viu el drama de la injustícia i l'abandó. Són les innombrables paraules dels qui demanen i no són escoltats, dels qui clamen i són injustament agredits.

LIBROS RELACIONADOS