Babar I Els Jocs Olimpics De Vila Celeste PDF

Viamistica.es Babar I Els Jocs Olimpics De Vila Celeste Image

Babar i la seva família estan molt emocionats: Vila Celeste alberga els Jocs Olímpics! És la seva oportunitat de veure en acció als millors atletes de tot el món i de conèixer a gent nova daltres països. Tots es queden bocabadats davant les piruetes dels gimnastes, les capbussades dels saltadors de trampolí i la carrera dels ciclistes per arribar el primer a la meta. A Flora, la filla de Babar, li agrada observar al maquíssim Coriandre, un saltador amb perxa procedent dun país anomenat Mirza. Un dia es troben al parc, i entre ells sorgeix lamor. Coriandre li demana a Flora que es casi amb ell i tots col·laboren per ajudar-los a celebrar unes magnífiques noces a Mirza.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,83 MB
ISBN
9788498015935
AUTOR(A)
Laurent Brunhoff
FECHA
2011
NOMBRE DEL ARCHIVO
Babar I Els Jocs Olimpics De Vila Celeste.pdf

Descubre el libro de Babar I Els Jocs Olimpics De Vila Celeste con viamistica.es. Lea el PDF de Babar I Els Jocs Olimpics De Vila Celeste en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Babar I Els Jocs Olimpics De Vila Celeste y otros libros de Laurent Brunhoff.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
PDF Fitxa-L'aniversari de Babar

Barcelona rememoró los Juegos Olímpicos de 1992 con una gran fiesta pública en Pl. Catalunya. 25/07/2017 TWITTER: @Rockb3rto

Calaméo - triptic_estiu[1].doc GUIA LECTURA

Brunhoff, Laurent de: Babar i els Jocs Olímpics de la Vila Celeste I1 0 BRU. Vitier, José María: El Aire que te rodea CD 7 VIT. Guilloppé, Antoine: Lluna plena I1 0 GUI.

LIBROS RELACIONADOS