L Ultima Trobada PDF

Viamistica.es L Ultima Trobada Image

L'última trobada és un dels últims grans redescobriments de la literatura europea del segle XX. Publicat per primer cop el 1942, aquest clàssic de la literatura hogaresa ha ontingut a Itàlia un èxit insòlit, que s'ha escampat ràpidament per tot Europa. Sándor Márai ens situa en plena decadència de l'imperi austro-hongarès, en un castell al peu dels Carpats, que en temps passats havia acollit soirées elegants i que els anys han convertit en el simple refugi d'un noble. Dos homes, que de joves havien estat amics inseparables, s'hi citen després de quaranta-un anys de no veure's. Un ha passat molt temps a l'Extrem Orient; l'altre no s'ha mogut de la seva propietat. Però tots dos han viscut esperant aquest retrobament i comparteixen un secret d'una força singular.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,59 MB
ISBN
9788475969015
AUTOR(A)
Sandor Marai
FECHA
2002
NOMBRE DEL ARCHIVO
L Ultima Trobada.pdf

El libro L Ultima Trobada en formato PDF. El libro L Ultima Trobada en formato MOBI. El libro L Ultima Trobada en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Sandor Marai. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
L'última trobada dels barbuts - lavanguardia.com

L'obra se situa en un castell dels Càrpats que, en la seva decadència, simbolitza la de l'imperi austro-hongarès. En aquest escenari té lloc la trobada entre dos homes en la setantena, Henrik i Konrad, antics amics inseparables des de ben joves malgrat la diferència de classe social.

L'última trobada (Labutxaca): Amazon.es: Sándor Márai ...

Las mejores ofertas para L'última trobada. NUEVO. Envío URGENTE. NARRATIVA (IMOSVER) están en eBay Compara precios y características de productos nuevos y usados Muchos artículos con envío gratis!

LIBROS RELACIONADOS