Ciutadanes: Ruta De Les Dones PDF

Viamistica.es Ciutadanes: Ruta De Les Dones Image

Aquest llibre ens descubreix, mitjançant itineraris pel paisatge urbà de Barcelona, l''Hospitalet i sant Adrià, la realitat silenciada de les dones dels darrers dos mil anys.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,20 MB
ISBN
9788493416980
AUTOR(A)
Isabel-clara Simo Monllor
FECHA
2011
NOMBRE DEL ARCHIVO
Ciutadanes: Ruta De Les Dones.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de Ciutadanes: Ruta De Les Dones en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de Ciutadanes: Ruta De Les Dones en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Ciutadanes: Ruta De Les Dones en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
PDF Descargar Ciutadanes ruta de les dones

El autor de Ciutadanes : ruta de les dones de Barcelona, L'Hospitalet, Sant Adrià, con isbn 978-84-934169-8-0, es Isabel-clara Simó, El autor de este libro es Carlos Iglesias, esta publicación tiene doscientas páginas.. Este texto lo edita Institut Municipal Del Paisatge Urbá I La Qualitat De Vida - Ayuntamiento De Barcelona.

Ruta de les Dones de la Barcelona Rebel | Kemixon Reporter 2.0

8 de Març 2020. Día Internacional de les Dones. Actes al voltant del 8 de Març. La CVONGD i Pobresa Zero ens adherim a les movilitzacions convocades pel Dia Internacional de les Dones i convidem a totes les persones i organitzacions a sumar-se als actes: ALICANTE 11h Maisonnave/Federico Soto, VALÈNCIA 18 h.

LIBROS RELACIONADOS