L Acomiadament Col·lectiu: Regim Juridic I Drets De Participacio PDF

Viamistica.es L Acomiadament Col·lectiu: Regim Juridic I Drets De Participacio Image

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,51 MB
ISBN
9788472838031
AUTOR(A)
Josep Mª Fuste
FECHA
2005
NOMBRE DEL ARCHIVO
L Acomiadament Col·lectiu: Regim Juridic I Drets De Participacio.pdf

El libro L Acomiadament Col·lectiu: Regim Juridic I Drets De Participacio en formato PDF. El libro L Acomiadament Col·lectiu: Regim Juridic I Drets De Participacio en formato MOBI. El libro L Acomiadament Col·lectiu: Regim Juridic I Drets De Participacio en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Josep Mª Fuste. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
L'acomiadament col·lectiu: Règim jurídic i drets de ...

Concurrència de situacions de força major, greu risc col·lectiu, catàstrofe i calamitats públiques, amb l'afegit, segons la norma bàsica, "que impidan o dificulten de manera desproporcionada el normal funcionamiento del régimen presencial de las sesiones de los órganos colegiados de las Entidades Locales".

Col·lectiu Ronda - L'acomiadament en situació de malaltia

- Conèixer les facultats i obligacions de l'empresari, les principals condicions de treball, les seves possibles modificacions, les vicissituds de les mateixes i les causes d'extinció del contracte de treball, per tal de poder analitzar el marc normatiu laboral, les darreres tendències jurisprudencials, així com el seu tractament per la negociació col·lectiva.

LIBROS RELACIONADOS