El Mirall De Les Ombres PDF

Viamistica.es El Mirall De Les Ombres Image

La Júlia, una noia normal com qualsevol altra, que porta una vida monòtona i ensopida, veu com la seva existència farà un gir inversemblant arrel d’entrar a treballar en una cafeteria-llibreria del centre de la ciutat de Barcelona. Després d’agafar sense permís un enigmàtic llibre anomenat El mirall de les ombres, on s’explica una fantasiosa teoria sobre la possibilitat de robar l’ombra als humans, comença a conèixer estrafolaris personatges que la col·locaran en el centre de una perillosa trama d’origen sobrenatural.El mirall de les ombres és una dinàmica i entretinguda novel·la curta d’aventures on allò sobrenatural pren rellevància en la vida aparentment tranquil·la de la ciutat de Barcelona.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,59 MB
ISBN
9788415824732
AUTOR(A)
E.n. Joseph
FECHA
2013
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Mirall De Les Ombres.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de El Mirall De Les Ombres en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de El Mirall De Les Ombres en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Mirall De Les Ombres en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
EL MIRALL DE LES OMBRES. E. N. JOSEPH. ebook. 9788415824749

El mirall ocupa un lloc important en la mitologia i les supersticions de molts pobles. La imatge que s'hi reflecteix s'identifica sovint amb l'ànima o amb l'esperit de la persona: d'aquí per exemple que els vampirs, cossos sense ànima, no s'hi puguin reflectir segons la cultura i el folklore tradicionals.

El mirall de les ombres · Libros · El Corte Inglés

Browse Pages. Bands, Businesses, Restaurants, Brands and Celebrities can create Pages in order to connect with their fans and customers on Facebook.

LIBROS RELACIONADOS