El Mirall De Les Ombres PDF

Viamistica.es El Mirall De Les Ombres Image

La Júlia, una noia normal com qualsevol altra, que porta una vida monòtona i ensopida, veu com la seva existència farà un gir inversemblant arrel d’entrar a treballar en una cafeteria-llibreria del centre de la ciutat de Barcelona. Després d’agafar sense permís un enigmàtic llibre anomenat El mirall de les ombres, on s’explica una fantasiosa teoria sobre la possibilitat de robar l’ombra als humans, comença a conèixer estrafolaris personatges que la col·locaran en el centre de una perillosa trama d’origen sobrenatural.El mirall de les ombres és una dinàmica i entretinguda novel·la curta d’aventures on allò sobrenatural pren rellevància en la vida aparentment tranquil·la de la ciutat de Barcelona.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,81 MB
ISBN
9788415824732
AUTOR(A)
E.n. Joseph
FECHA
2013
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Mirall De Les Ombres.pdf

Descubre el libro de El Mirall De Les Ombres con viamistica.es. Lea el PDF de El Mirall De Les Ombres en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Mirall De Les Ombres y otros libros de E.n. Joseph.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
El mirall de les aigües | | Libro y ebook

Author of El mirall de les Ombres

El mirall de les ombres by E. N. Joseph is available in ...

Mirall de Tres, n.º 107 entre los restaurantes de Reus: 336 opiniones y 20 fotos detalladas. Localízalo en el mapa y llama para reservar mesa. Los visitantes han valorado este restaurante con un 4,6 en Google y un 4,8 en Facebook.

LIBROS RELACIONADOS