Tres Presoners PDF

Viamistica.es Tres Presoners Image

Tot justa acabada la Segona Guerra mundial, tres presos alemanys són enviats en un poblet de frança a treballar-hi sota les ordres dels civils. Ahir soldats de l’exèrcit agresor, cada un aura d’incoprorar-se en una família pagesa i ajudar-la a reconstruir el que la guerra ha destruït.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,34 MB
ISBN
9788473291262
AUTOR(A)
Aurora Bertrana
FECHA
2007
NOMBRE DEL ARCHIVO
Tres Presoners.pdf

El libro Tres Presoners en formato PDF. El libro Tres Presoners en formato MOBI. El libro Tres Presoners en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Aurora Bertrana. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
TRES PRESONERS - Laie

Tres presoners. Aurora Bertrana; La intrèpida i aventurera Aurora Bertrana, que de jove havia marxat a Suïssa i després a Tahití, amb la guerra i l'exili va viure un daltabaix personal i moral. El 1945 va participar com a voluntària en la reconstrucció d'un poblet francès al peu dels Vosges, Étobon.

Tres presoners (Club Editor jove): Amazon.es: Bertrana ...

Sinopsis de: "Tres presoners" Tot just acabada la Segona Guerra Mundial, tres presos alemanys són enviats en un poblet de França a treballar-hi sota les ordres dels civils. Ahir soldats de l'exèrcit agressor, cada un d'aquests presos haurà d'incorporar-se en una família pagesa i ajudar-la a reconstruir el que la guerra ha destruït.

LIBROS RELACIONADOS