Camins I Llocs PDF

Viamistica.es Camins I Llocs Image

"Camins i llocs és un homenatge a l'entorn extraordinari que ens envoltava generosament i ens feia únics abans que la bogeria depredadora del territori s'instal·làs aquí. Jean Serra recorre un grapat d'indrets singulars d'Eivissa, descriu els seus elements característics i conta l'experiència iniciàtica de descobrir alguns paisatges privilegiats. (...) L'autor, però, va més enllà dels indrets del nostre entorn material i explora també els camins espirituals de la memòria, dels records o de la fe, i s'endinsa pels racons de la introspecció, l'amor o l'amistat."

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,44 MB
ISBN
9788496608917
AUTOR(A)
Jean Serra
FECHA
2008
NOMBRE DEL ARCHIVO
Camins I Llocs.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de Camins I Llocs en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de Camins I Llocs en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Camins I Llocs en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
lloc en español | Diccionario Catalán-Español | Glosbe

Les tasques tenien lloc en la vesprada d'aquest dilluns i van suposar l'aplicació de més de 13.500 litres d'aigua ... 8 tractors d'Ontinyent col·laboraven aquest dilluns amb l'Ajuntament en les tasques de desinfecció intensiva de camins i polígons del terme. Estes tasques, en les que també participaven el departament de ...

Camins i llocs (El cabàs): Amazon.es: Jean Serra: Libros

Falset, com la comarca del Priorat, compta amb una extensa xarxa de camins senyalitzada que és d'un enorme interès excursionista i turístic. Avui dia, els amants de caminar poden recórrer els antics camins rals entre pobles i, per exemple, anar de Falset a Gratallops entre vinyes o seguir les passes que feien els falsetans que anaven a treballar a peu a les mines de Bellmunt del Priorat.

LIBROS RELACIONADOS