Diccionari De Patologia I Manteniment D Edificis PDF

Viamistica.es Diccionari De Patologia I Manteniment D Edificis Image

La creixent importància que van adquirint les intervencions de tota índole als edificis existents, des dels més antics fins als més recents, fa necessari conèixer i usar correctament lespecífic lèxic dels àmbits temàtics que duna forma més directa hi estan relacionats. Aquest diccionari es proposa compilar, adequar, completar i, si pot ser, fixar el llenguatge tècnic en dos daquests àmbits: el de la patologia i el del manteniment dels edificis. Dos extensos àmbits que nabasten daltres també molt amplis i de límits difusos, com ara els de la diagnosi, la reparació i la rehabilitació dedificis. Cal esmentar el fet que aquest diccionari va adreçat als tècnics i futurs tècnics que dalguna de les moltes formes possibles -fent projectes, dirigint obres, fent dictàmens o peritatges, etc.- treballen o treballaran en el món de ledificació, i que una de les seves fites és donar un pas més en la progressiva tasca de divulgació del llenguatge tècnic i matisació del seu ús. És per això que no sha evitat ladopció de termes i la inclusió o adaptació de definicions daltres fonts lexicogràfiques o bibliogràfiques, entre les quals sha de remarcar el Diccionari manual de la construcció editat per lITEC, veritable i imprescindible referent terminològic del lèxic català modern del sector de la construcció. Com tot diccionari, no és una obra acabada i tancada, sinó que confia la seva progressiva millora en els comentaris i observacions dels que el consultin i en successives revisions i ampliacions.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,73 MB
ISBN
9788483017371
AUTOR(A)
Cesar Diaz, Silvia Llovera, Montserrat Noro
FECHA
2003
NOMBRE DEL ARCHIVO
Diccionari De Patologia I Manteniment D Edificis.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de Diccionari De Patologia I Manteniment D Edificis en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de Diccionari De Patologia I Manteniment D Edificis en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Diccionari De Patologia I Manteniment D Edificis en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Definición Informe de Evaluación de Edificios

Provisionalmente, la bibliografía está recogida en esta página, aunque la intención es trasladar la específica a sus páginas correspondientes, y establecer en ésta los enlaces con aquellas.

Patologías frecuentes en fachadas - RT arquitectura

edificio es a edilicio, como casa es a... edificio inteligente edificio sagrado o religioso el edificio a la derecha delantera en la foto el edificio a/de/en la derecha el edificio en obras el edificio/la edificación el tramado de un edificio En este edificio no se alquilan (los) pisos. en lo alto del edificio; una estructura colosal (punto y ...

LIBROS RELACIONADOS