Venuda PDF

Viamistica.es Venuda Image

La Lakshmi té tretze anys i viu en una barraca a la falda d’una muntanya del Nepal. Un dia, el padrastre li diu que ja és prou gran per anar a treballar de serventa a la ciutat, i a canvi d’una quantitat de diners la confia a una dona. Després d’un llarg viatge, la Lakshmi arriba a l’Índia, i la porten al lloc on ha de treballar, una casa plena de nenes com ella, la mestressa de la qual és una dona anomenada Mumtaz. La Lakshmi de seguida descobreix que la seva feina no consisteix a netejar, sinó a prostituir-se. Al principi s’hi nega, però la Mumtaz la tracta amb molta crueltat i finalment la Lakshmi s’adona que no té cap altre remei que estar amb homes. Així comença la seva estada a la Casa de la Felicitat, un bordell de Calcuta.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,22 MB
ISBN
9788466117760
AUTOR(A)
Patricia Mccormick
FECHA
2007
NOMBRE DEL ARCHIVO
Venuda.pdf

Descubre el libro de Venuda con viamistica.es. Lea el PDF de Venuda en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Venuda y otros libros de Patricia Mccormick.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
VENUDA : Agapea Libros Urgentes

LA VENUDA Contactanos y envía tu material para ser publicado a [email protected] domingo, 23 de julio de 2017. Dima Zinchenko literal me he enamorado. Publicado por El VENUDO en 14:14. Enviar por correo electrónico Escribe un blog Compartir con Twitter Compartir con Facebook Compartir en Pinterest.

Venus (planeta) - Wikipedia, la enciclopedia libre

TERRA VENUDA de MIQUEL FERRA I MARTORELL. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

LIBROS RELACIONADOS