Venuda PDF

Viamistica.es Venuda Image

La Lakshmi té tretze anys i viu en una barraca a la falda d’una muntanya del Nepal. Un dia, el padrastre li diu que ja és prou gran per anar a treballar de serventa a la ciutat, i a canvi d’una quantitat de diners la confia a una dona. Després d’un llarg viatge, la Lakshmi arriba a l’Índia, i la porten al lloc on ha de treballar, una casa plena de nenes com ella, la mestressa de la qual és una dona anomenada Mumtaz. La Lakshmi de seguida descobreix que la seva feina no consisteix a netejar, sinó a prostituir-se. Al principi s’hi nega, però la Mumtaz la tracta amb molta crueltat i finalment la Lakshmi s’adona que no té cap altre remei que estar amb homes. Així comença la seva estada a la Casa de la Felicitat, un bordell de Calcuta.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,13 MB
ISBN
9788466117760
AUTOR(A)
Patricia Mccormick
FECHA
2007
NOMBRE DEL ARCHIVO
Venuda.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de Venuda en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de Venuda en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Venuda en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Federico Venuda (federicovenuda) Photos / 500px

Panasonic RF-2400DEG-K - Radio Portátil FM/Am, (770mW, Iluminación LED, FM/Am, Fácil y Simple de Usar, Sintonizador Digital, Altavoz Amplio Rango 10 cm, Asa para Transportar) Color Negro

Venuda - -5% en libros | FNAC

Cómo tributa la venta de una vivienda en el IRPF. En 3 pasos vamos a explicar cuanto hay que pagar en la declaración de la renta la venta de un inmueble.

LIBROS RELACIONADOS