Tecnologia 1r Eso 1r Cicle (Llibre + Cd) PDF

Viamistica.es Tecnologia 1r Eso 1r Cicle (Llibre + Cd) Image

Un volum per curs amb informació i activitats a tot color. Cada llibre recull els continguts de l'àrea previstos per al curs corresponent i els distribueix en 9 unitats. Les unitats 7 i 8 contenen els continguts d'informàtica que la nova programació de tecnologia ha inclòs en aquesta àrea. Cada unitat s'estructura en les seccions següents: informació, reportatge, activitats i procediment (secció que també té una funció avaluativa). Gran quantitat de recursos i activitats per al treball dels alumnes. La unitat número 9 conté un gran procediment de síntesi que cal treballar a l'aula o taller de tecnologia.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,97 MB
ISBN
9788441206564
AUTOR(A)
Vv.aa.
FECHA
2002
NOMBRE DEL ARCHIVO
Tecnologia 1r Eso 1r Cicle (Llibre + Cd).pdf

El libro Tecnologia 1r Eso 1r Cicle (Llibre + Cd) en formato PDF. El libro Tecnologia 1r Eso 1r Cicle (Llibre + Cd) en formato MOBI. El libro Tecnologia 1r Eso 1r Cicle (Llibre + Cd) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
1r ESO 1r ESO DIVERSITAT - Studylib

Contenidos de tecnologia en la ESO. Informatica en ESO. Tecnologia de la informacion. Lámpara con Leds Construcción de una lámpara con diodos de alto brillo y 4 CD. Aprovechamos los alimentadores de móviles, routers, etc que no usamos en casa

Música. 1r Cicle ESO | Digital book | BlinkLearning

Los autores de este libro, con isbn 978-84-481-3478-5, son María Josefa Fernández Fernández y Primo Vejo Gallo, el traductor de su idioma original de este libro, con isbn 978-84-481-3478-5, es Francesca Romero I Forteza, esta publicación tiene doscientas cincuenta y seis páginas.. El título Tecnologia. 1r ESO forma parte del catálogo de McGraw-Hill Interamericana de España S.L..

LIBROS RELACIONADOS