Tecnologia 1r Eso 1r Cicle (Llibre + Cd) PDF

Viamistica.es Tecnologia 1r Eso 1r Cicle (Llibre + Cd) Image

Un volum per curs amb informació i activitats a tot color. Cada llibre recull els continguts de l'àrea previstos per al curs corresponent i els distribueix en 9 unitats. Les unitats 7 i 8 contenen els continguts d'informàtica que la nova programació de tecnologia ha inclòs en aquesta àrea. Cada unitat s'estructura en les seccions següents: informació, reportatge, activitats i procediment (secció que també té una funció avaluativa). Gran quantitat de recursos i activitats per al treball dels alumnes. La unitat número 9 conté un gran procediment de síntesi que cal treballar a l'aula o taller de tecnologia.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,26 MB
ISBN
9788441206564
AUTOR(A)
Vv.aa.
FECHA
2002
NOMBRE DEL ARCHIVO
Tecnologia 1r Eso 1r Cicle (Llibre + Cd).pdf

Descubre el libro de Tecnologia 1r Eso 1r Cicle (Llibre + Cd) con viamistica.es. Lea el PDF de Tecnologia 1r Eso 1r Cicle (Llibre + Cd) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Tecnologia 1r Eso 1r Cicle (Llibre + Cd) y otros libros de Vv.aa..

DESCARGAR
LEER EN LINEA
1.libro De Tecnología 1ºeso - Tecnologia Lgm Eso1

Documentación de un proyecto. Proyecto de ejemplo de 2º ESO. Formato pdf; Documentos del proyecto en formato word vacíos para completar 0 Plantilla en blanco con marco. 1 Portada. 2 Índice. 3 Memoria descriptiva. 4 Lista de recursos, componentes y planos. 5 Proceso de Construcción y Observaciones. 6 Plano Boceto. 7 Plano Croquis. 8 Plano ...

(Cat).(11).musica 1r.cicle Eso (+Cd). Envío Urgente ...

Este sitio web utiliza galletas (cookies) propias y de terceros para mejorar tu experiencia de navegación. Si continuas navegando, consideramos que nos das permiso para hacerlo.

LIBROS RELACIONADOS