El Cim Dels Espadats PDF

Viamistica.es El Cim Dels Espadats Image

Les vacances d' en Roc, l' Agustí i la Marta estan envoltades de misteri, perquè al cim dels espadats -una muntanya esquerpa i gairebé inaccessible- hi passen coses molt estranyes. L' entorn és dens i selvàtic, quasi màgic. Al capdamunt de tot hi ha una casa, que amaga una pila de secrets relacionats amb la guerra i amb la història del poblet on ells estiuegen. A la casa, a més, hi viu un individu -lo Boriac-, que és solitari i enigmàtic, gairebé fantasmagòric.Un dia, en Roc, l' Agustí i la Marta s' assabenten de la mort d' aquest estrany pesonatge. No gaire més tard, van al riu perquè s' entrenen per a la diada del Rai que cada any se celebra en aquell lloc del Pirineu. Això els porta molt a prop del cim dels espadats. Quan s' estan desplaçant sobre el rai es produeix un despreniment de roques que els fa desistir del trajecte. Després, tant en Roc, l' Agustí, com la Marta, coincideixen a dir que han vist l'" ombra del Boriac"llançant les pedres que queien a l' aigua. Gent del poble amb qui parlen, però, els diu que allò no pot ser, que lo Boriac és mort i enterrat...I, tot i això, aquella" ombra"existia: sense ella, els hauria estat impossible desentrellar els misteris del Cim.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,15 MB
ISBN
9788448921590
AUTOR(A)
Marcel Fite Argerich
FECHA
2008
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Cim Dels Espadats.pdf

El libro El Cim Dels Espadats en formato PDF. El libro El Cim Dels Espadats en formato MOBI. El libro El Cim Dels Espadats en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Marcel Fite Argerich. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Wikiloc | Ruta Cim d'Estela, Roc d'Auró i Torreta o Roc de ...

Els Set Cims són les muntanyes més altes, de cadascun dels set continents (segons l'Enciclopèdia Britànica).Coronar-los tots en escalada és un dels reptes més apassionants per als alpinistes, i la seva consecució va ser proposada per primer cop per Richard Bass a la dècada del 1980 (Bass et al, 1986).

Wikiloc | Ruta Sant Jeroni, el cim més alt de la muntanya ...

Això els porta molt a prop del cim dels espadats. Quan s'estan desplaçant sobre el rai es produeix un despreniment de roques que els fa desistir del trajecte. Després, tant en Roc, l'Agustí, com la Marta, coincideixen a dir que han vist l' " ombra del Boriac " llançant les pedres que queien a l'aigua.

LIBROS RELACIONADOS