El Centre Democràtic I Progressista De Caldes De Montbui PDF

Viamistica.es El Centre Democràtic I Progressista De Caldes De Montbui Image

El Centre Democràtic i Progressista de Caldes de Montbui. Ateneu de llibertat, cultura i país és el títol del primer llibre que reconstrueix la història completa de l’ateneu calderí i que es presentarà l’1 d’abril a les 6 de la tarda a la seu de l’entitat. El volum, de 368 pàgines, és obra de l’escriptora de Gallifa Amàlia Bosch i Datzira, i és el resultat de tres anys d'investigació en múltiples fonts per recompondre una història que fins ara no s’havia pogut explicar sencera per la manca de documentació.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,33 MB
ISBN
9788496986855
AUTOR(A)
Amalia Bosch I Datzira
FECHA
2017
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Centre Democràtic I Progressista De Caldes De Montbui.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de El Centre Democràtic I Progressista De Caldes De Montbui en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de El Centre Democràtic I Progressista De Caldes De Montbui en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Centre Democràtic I Progressista De Caldes De Montbui en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Centre Democratic i Progresista, Caldes de Montbui ...

Aplec Caldes is Hell, 2019 Vetllada de cançons sobre Caldes de Montbui! "Quan et sembli que les festes ja s'han acabat encara en quedarà una, i ben grossa. Vine al Centre a […]

Grupo público Centre Democràtic i Progressista | Facebook

El autor de El centre democratic i progressista de Caldes de Montbui, con isbn 978-84-96986-85-5, es Amàlia Bosch I Datzira, esta publicación tiene trescientas sesenta y ocho páginas.

LIBROS RELACIONADOS