Una Vida Al Caire De L Holocaust PDF

Viamistica.es Una Vida Al Caire De L Holocaust Image

Jaime Vándor va néixer a Viena el 26 de febrer del 1933, un dia abans de l'incendi del Reichstag alemany. Com a conseqüència de l'annexió d'Àustria pel Tercer Reich, tota la família va haver de fugir a Hongria i, el 1940, veient que la situació cada vegada es complicava més, el seu pare va emigrar a Espanya amb l'esperança de poder reunir-se allà més endavant amb la seva dona i els seus dos fills. El tancament de fronteres, però, ho va impedir i ells tres van haver de quedar-se a Hongria, confinats a l'anomenat "gueto internacional" de Budapest. L'any 1944 els alemanys van ocupar Hongria i milers de persones van ser deportades i van morir, entre els quals molts dels amics i familiar dels Vándor.Jaime, la seva mare i el seu germà van esquivar aquest destí gràcies a l'actuació d'Ángel Sanz Briz i de Giorgio Perlasca, que van salvar de la deportació més de 5.200 jueus refugiats a l'Ambaixada d'Espanya. Després de moltes vicissituds, el 1947, ja en plena postguerra espanyola, tots tres van aconseguir arribar finalment a Barcelona.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,82 MB
ISBN
9788483307243
AUTOR(A)
Jaime Vandor, Jaume Castro
FECHA
2013
NOMBRE DEL ARCHIVO
Una Vida Al Caire De L Holocaust.pdf

El libro Una Vida Al Caire De L Holocaust en formato PDF. El libro Una Vida Al Caire De L Holocaust en formato MOBI. El libro Una Vida Al Caire De L Holocaust en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jaime Vandor, Jaume Castro. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Una vida al caire de l'holocaust - Librería papelería Pipper

Una vida al caire de l'holocaust. , Vandor, Jaime, 16,00€. Jaime Vándor va néixer a Viena el 26 de febrer del 1933, un dia abans de l'incendi del Reichstag al...

Al filo del holocausto

Davant la situació d'excepcionalitat provocada per l'emergència a causa del COVID-19, ens veiem obligats a tancar la botiga durant dues setmanes. Pot contactar amb nosaltres per email o mitjançant les xarxes socials. ... Al filo del holocausto Vándor, Jaime / Castro, Jaume.

LIBROS RELACIONADOS