Tell. Llengua Catalana I Literatura 4t Eso (Llibbre + Cd) PDF

Viamistica.es Tell. Llengua Catalana I Literatura 4t Eso (Llibbre + Cd) Image

Aquest nou llibre de Llengua catalana i literatura enfoca l'assignatura d'una manera escencialment competencial. Els continguts es presenten seqüenciats en 11 unitats que ofereixen un gran nombre d'activitats de tot tipus: de reforç, d'ampliació, orals, individuals i en grup. A cada unitat trobem també textos que s'han seleccionat amb especial cura amb la intenció final de contribuir a fomentar el gust per la lectura entre l'alumnat. Les noves tecnologies tenen una presència transversal i es treballen de forma concreta al final, on trobem un apartat amb diverses propostes de treball amb TIC. El llibre va acompanyat d'un CD de recursos digitals per a l'alumne que conté recursos útils per a l'aprenentatge diari.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,38 MB
ISBN
9788498044850
AUTOR(A)
Vv.aa.
FECHA
2008
NOMBRE DEL ARCHIVO
Tell. Llengua Catalana I Literatura 4t Eso (Llibbre + Cd).pdf

Descubre el libro de Tell. Llengua Catalana I Literatura 4t Eso (Llibbre + Cd) con viamistica.es. Lea el PDF de Tell. Llengua Catalana I Literatura 4t Eso (Llibbre + Cd) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Tell. Llengua Catalana I Literatura 4t Eso (Llibbre + Cd) y otros libros de Vv.aa..

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Llengua I Literatura 4º Eso Catala (Ed 2016) | Vv.aa ...

Entradas sobre Literatura catalana escritas por Marie Barreno

Lengua Catalana Y Literatura 4 Eso Teide Recursos.Pdf ...

Llengua catalana i literatura 4, ESO: Solucionari. McGraw-Hill, 2008 - 175 pages. 0 Reviews. What people are saying - Write a review. We haven't found any reviews in the usual places. Other editions - View all. Llengua catalana i literatura. 4rt. ESO Ibáñez Marta No preview available - 2008.

LIBROS RELACIONADOS