Tell. Llengua Catalana I Literatura 4t Eso (Llibbre + Cd) PDF

Viamistica.es Tell. Llengua Catalana I Literatura 4t Eso (Llibbre + Cd) Image

Aquest nou llibre de Llengua catalana i literatura enfoca l'assignatura d'una manera escencialment competencial. Els continguts es presenten seqüenciats en 11 unitats que ofereixen un gran nombre d'activitats de tot tipus: de reforç, d'ampliació, orals, individuals i en grup. A cada unitat trobem també textos que s'han seleccionat amb especial cura amb la intenció final de contribuir a fomentar el gust per la lectura entre l'alumnat. Les noves tecnologies tenen una presència transversal i es treballen de forma concreta al final, on trobem un apartat amb diverses propostes de treball amb TIC. El llibre va acompanyat d'un CD de recursos digitals per a l'alumne que conté recursos útils per a l'aprenentatge diari.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,15 MB
ISBN
9788498044850
AUTOR(A)
Vv.aa.
FECHA
2008
NOMBRE DEL ARCHIVO
Tell. Llengua Catalana I Literatura 4t Eso (Llibbre + Cd).pdf

El libro Tell. Llengua Catalana I Literatura 4t Eso (Llibbre + Cd) en formato PDF. El libro Tell. Llengua Catalana I Literatura 4t Eso (Llibbre + Cd) en formato MOBI. El libro Tell. Llengua Catalana I Literatura 4t Eso (Llibbre + Cd) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Download LLENGUA CATALANA I LITERATURA 4 ESO AVANÇA LA ...

LLENGUA CATALANA I LITERATURA tres ESO dos mil quince 3º ESO CATALÁN dos mil quince CICLO dos de Múltiples Autores, editado por CASALS sociedad anónima (25/05/2015), sirve al estudiante para digerir los conocimientos básicos para llenar esta materia de manera exitosa.

Història de la llengua catalana 2 eso - SlideShare

LLengua catalana i Literatura 1r d'ESO Som Link LA, libro de . Editorial: Baula. Libros con 5% de descuento y envío gratis desde 19€.

LIBROS RELACIONADOS