Petites Mentides PDF

Viamistica.es Petites Mentides Image

Petites mentides conta la història de la Carla, la Blanca, la Caterina, la Dorotea, la Juliana, l’Estrella... i de la Sabina, la mare de la Carla, morta de fa poc. Aquest fet, la mort de la Sabina, desencadena un relat construït amb tanta subtilesa com apassionament, situat a la Barcelona dels nostres dies, en què diverses generacions de dones es troben, es retroben o s’allunyen entre elles, en la temptativa de resoldre un seguit de qüestions pendents del passat i assumir el coratge, algunes d’elles, de mirar cap a l’interior de si mateixes a partir de les imatges que els retornen els miralls que troben en les altres. Núria Borrut ens proposa una intensa i poderosa història de sentiments i trajectòries vitals entrecreuades, escrita en una prosa límpida i acurada, que descobrirà al lector una novel·lista que, d’ara endavant, caldrà seguir amb deteniment.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,46 MB
ISBN
9788427310582
AUTOR(A)
Nuria Borrut Mulet
FECHA
2005
NOMBRE DEL ARCHIVO
Petites Mentides.pdf

El libro Petites Mentides en formato PDF. El libro Petites Mentides en formato MOBI. El libro Petites Mentides en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Nuria Borrut Mulet. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Petites mentides per estar junts | ARA.cat

Petites Mentides Sense Importancia - França, 2011. Un grup d'amics té el costum de reunir-se durant les vacances d'estiu. Aquest any decideixen no trencar la tradició encara que un d'ells havia patit un accident uns dies abans. Diumenge 15 de desembre a les 18:00 hores al Palau Montcada.

Petites Mentides - Entrevista amb Nicole Kidman

L'A va proposar enganxar les mentides per veure de quines n'hi havia més i així ho vam fer. Llavors una mestra ens va fer arribar un petit escrit que parlava de les mentides com "boles" que creixien. I agafant-nos a les boles vam començara idear la nostra instal.lació de les mentides.

LIBROS RELACIONADOS