Petites Mentides PDF

Viamistica.es Petites Mentides Image

Petites mentides conta la història de la Carla, la Blanca, la Caterina, la Dorotea, la Juliana, l’Estrella... i de la Sabina, la mare de la Carla, morta de fa poc. Aquest fet, la mort de la Sabina, desencadena un relat construït amb tanta subtilesa com apassionament, situat a la Barcelona dels nostres dies, en què diverses generacions de dones es troben, es retroben o s’allunyen entre elles, en la temptativa de resoldre un seguit de qüestions pendents del passat i assumir el coratge, algunes d’elles, de mirar cap a l’interior de si mateixes a partir de les imatges que els retornen els miralls que troben en les altres. Núria Borrut ens proposa una intensa i poderosa història de sentiments i trajectòries vitals entrecreuades, escrita en una prosa límpida i acurada, que descobrirà al lector una novel·lista que, d’ara endavant, caldrà seguir amb deteniment.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,78 MB
ISBN
9788427310582
AUTOR(A)
Nuria Borrut Mulet
FECHA
2005
NOMBRE DEL ARCHIVO
Petites Mentides.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de Petites Mentides en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de Petites Mentides en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Petites Mentides en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Pequeñas mentiras sin importancia - Wikipedia, la ...

Petites, grans, piadoses o maquiavèl·liques, les relacions humanes acostumen a estar farcides d'algun tipus de mentida. Amb el rerefons de l'adopció i la idoneïtat per la paternitat, els personatges de Certes mentides no són exactament el que aparenten, i converteixen el que semblava una història de sentiments i emocions en un relat ple d'intriga i suspens.

Les petites mentides - RAC1

Conte animat i amb so per treballar les conseqüències de dir mentides. Skip navigation Sign in. ... EL PASTOR MENTIDER (conte animat amb so) Montse ... El Pot Petit - The shy lion ...

LIBROS RELACIONADOS