Calaveres Atonites PDF

Viamistica.es Calaveres Atonites Image

Quan Mallol Fontcalda, un jove advocat barceloní, puja al tren, la informació que té sobre Mequinensa, la població a la qual es dirigeix per ocupar-hi la plaça de secretari del jutjat de pau, és més aviat escassa. El mapa que ha consultat no és gaire expressiu: el puntet arraulit a la confluència de lEbre amb el Segre no presenta cap tret remarcable en lensopiment general, cartogràfic i tot, de la dècada dels cinquanta. Això, al Mallol, ja li va bé. Vol un indret tranquil, amb moltes hores mortes que li permetin preparar amb calma unes oposicions a ladministració de justícia. Tanmateix, quan aconsegueix arribar a Mequinensa després dun viatge caòtic, comprova que no és, ni de bon tros, loasi que ell imaginava. Com pots dedicar-te a lestudi en una vila on, segons la senyora Caietana de Móra, Franco va perdre la guerra, el jutge Crònides administra justícia acompanyat del seu gos, lapotecari capta la teoria de la relativitat mentre despatxa una cataplasma, la tripulació dun llaüt té problemes metafísics a lombra dunes acàcies o Penèlope Valldabó canta la canya per correu a un cardenal de la cúria romana?

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,95 MB
ISBN
9788482643281
AUTOR(A)
Jesus Moncada Estruga
FECHA
2001
NOMBRE DEL ARCHIVO
Calaveres Atonites.pdf

El libro Calaveres Atonites en formato PDF. El libro Calaveres Atonites en formato MOBI. El libro Calaveres Atonites en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jesus Moncada Estruga. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
acolostico se escribe con erre: Calaveres atònites

Jesús Moncada (1941) presentó ayer Calaveres atònites, un nuevo libro de cuentos, género que no frecuentaba desde los años ochenta y con el que se dio a conocer.

Calaveres atònites (LB) | eBay

Calaveres atònites és un llibre de narracions, el fil conductor del qual gira a l'entorn d'un personatge: Mallol Fontcalda, un jove advocat barceloní, que a la dècada dels cinquanta busca un indret tranquil per poder preparar les oposicions a l'administració de justícia.

LIBROS RELACIONADOS