Un Any De Problemes D Optica Geometrica PDF

Viamistica.es Un Any De Problemes D Optica Geometrica Image

Hernández Poveda, C.; Mas Candela, D.; Miret Marí, J. J.; Pérez Rodríguez, J.; Vázquez Ferri, C.El present llibre naix amb l´objectiu de ser un instrument més d´aprenentatge de l´assignatura d´Òptica Geomètrica que s´imparteix al primer curs de les Diplomatures d´Òptica i Optometria. Un dels grands problemes que té l´alumne en estudiar aquesta assignatura és la resolució de problemes, pel fet que el coneixement teòric de l´assignatura és una condició necessària però no suficient per fer-ho bé. Tenint en compte tot això, Un any de problemes d´òptica geomètrica desenvolupa, de manera clara i pedagògica, una sèrie de problemes (aproximadament uns cent) que comprenen un curs complet de l´assignatura. En la seua elaboració s´ha fet una especial insistència a aclarir al màxim els conceptes utilizats, per a la cual cosa hem considerat l´ús d´un elevat nombre de diagrames y esquemes explicatius. Els annexos tenen com a fi reunir en un lloc concret fórmules i criteris de signes, per a facilitar-ne una recerca ràpida.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,35 MB
ISBN
9788479087623
AUTOR(A)
Vv.aa.
FECHA
2003
NOMBRE DEL ARCHIVO
Un Any De Problemes D Optica Geometrica.pdf

Descubre el libro de Un Any De Problemes D Optica Geometrica con viamistica.es. Lea el PDF de Un Any De Problemes D Optica Geometrica en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Un Any De Problemes D Optica Geometrica y otros libros de Vv.aa..

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Objetivos | Óptica Geométrica

En un medio homogéneo: OPL = n d, siendo d=distancia entre A y B Los frentes de onda son las superficies (lugar geométrico) de camino óptico constante respecto a una fuente puntual . CAMPOS ELECTROMAGNÉTICOS - ÓPTICA 2º ING. TELECOMUNICACIÓN ©Prof.Dr. Emilio Gómez González

Ejercicios resueltos de Óptica Geométrica

UN ANY DE PROBLEMES D OPTICA GEOMETRICA de VV.AA.. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

LIBROS RELACIONADOS