La Cuina Mes Exquisida De La Costa Brava: Els Tapers PDF

Viamistica.es La Cuina Mes Exquisida De La Costa Brava: Els Tapers Image

La dels tapers és una cuina popular i refinada que aplega les millors tradicions de la cuina familiar i la del mar i muntanya, que inclou la dels pescadors i pagesos.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,93 MB
ISBN
9788492811991
AUTOR(A)
Jaume Fàbrega
FECHA
2018
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Cuina Mes Exquisida De La Costa Brava: Els Tapers.pdf

El libro La Cuina Mes Exquisida De La Costa Brava: Els Tapers en formato PDF. El libro La Cuina Mes Exquisida De La Costa Brava: Els Tapers en formato MOBI. El libro La Cuina Mes Exquisida De La Costa Brava: Els Tapers en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jaume Fàbrega. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Hotel Peralada Wine Spa & Golf | Costa Brava Hotels

L'Espai Ter tanca aquest divendres a les 20h la temporada del primer semestre del 2019 amb una festa musical d'estiu. El concert de fi de festa tindrà com a protagonistes diferents grups locals i també la Black Music Big Band de les comarques gironines. D'aquesta manera, els grups del municipi com els Parrak i Lady Pitaf tenen un altaveu per fer arribar la seva música.

Hotels amb piscina - Costa Brava Hotels

Els tapers tenien fama de gurmets. Tenien algun dia de lleure i constituïen, per tant, una mena d'aristocràcia de la classe obrera: feien xefles; bevien xampany i alhora practicaven l'associacionisme en forma de casinos i cors i freqüentaven algunes tavernes com Cas Romagué o la Casa Irla de Sant Fe.

LIBROS RELACIONADOS