Lengua Castellana 4º: Nou Projecte Terra (Educacion Primaria, Ciclo Medio) PDF

Viamistica.es Lengua Castellana 4º: Nou Projecte Terra (Educacion Primaria, Ciclo Medio) Image

Llibre de llengua castellana adreçat a alumnes de 4t curs d'Educació Primària.A LENGUA CASTELLANA. CICLO MEDIO. NOU PROJECTE TERRA es presenta un treball de l'àrea que té en compte la realitat lingüística i l'objectiu d'acabar l'Educació Primària amb una bona competència lingüística de la llengua castellana.- Atractiva selecció de lectures amb un ampli ventall d'activitats de comprensió.- El treball de vocabulari es presenta a partir de camps semàntics- Les propostes d'expressió oral i escrita es desenvolupen a partir de models senzills i pautats.- Cada unitat es tanca amb una pàgina d'avaluació dels continguts més significatius de la unitat i una de revista on es recullen textos interessants i divertits.- La Guia didàctica inclou un CD amb audicions.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,76 MB
ISBN
9788466110631
AUTOR(A)
Vv.aa.
FECHA
2005
NOMBRE DEL ARCHIVO
Lengua Castellana 4º: Nou Projecte Terra (Educacion Primaria, Ciclo Medio).pdf

El libro Lengua Castellana 4º: Nou Projecte Terra (Educacion Primaria, Ciclo Medio) en formato PDF. El libro Lengua Castellana 4º: Nou Projecte Terra (Educacion Primaria, Ciclo Medio) en formato MOBI. El libro Lengua Castellana 4º: Nou Projecte Terra (Educacion Primaria, Ciclo Medio) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Download Ciencias aplicadas a la actividad profesional 4º ...

Download Tengo Todo, Cuaderno 2. Educación Primaria, Primer Ciclo PDF. Download THEMEN AKTUELL 2 Kursbuch(l.al.)+2 CD PDF. ... Free Nuevo Lengua castellana 1º (Projecte Salvem la Balena Blanca) (Libros de texto) ... Download Ciencias aplicadas a la actividad profesional 4º ESO (Secundaria) PDF.

EDUCACIÓN GRATUITA Toda la información sobre la educación ...

Segundo ciclo primaria (3º y 4º) : ejercicios, recursos y actividades. Aulas de ... .E.Física 1 1 º Ciclo-C. Medio 1º Ciclo 1º Ciclo-C. Medio 2º ciclo 3º ciclo 8 de MARZO A. Extraescolares Ajedrez Alimentación saludable Animación a la lectura aplicaciones Arqueología ... LENGUA CASTELLANA. DICCIONARIO DE SINÓNIMOS Y ANTÓNIMOS ...

LIBROS RELACIONADOS