No Se Com Aprimar-me PDF

Viamistica.es No Se Com Aprimar-me Image

Heu intentat moltes vegades perdre pes sense aconseguir-ho? Amb aquest règim es pot aconseguir de manera eficaç, sense passar gana i amb resultats sorprenents Mes d’1 milió de lectors a França ja s’han aprimat seguint les quatre passes d’aquesta dieta, basada en el consum de proteïnes naturals i la seva combinació amb la resta dels aliments. Gràcies als consells del Doctor Dukan és possible aprimar-se sense restringir les quantitats i sense necessitat de modificar els hàbits. Aquest llibre conté les claus per aconseguir-ho, i receptes i menús en què no es deixa de costat el plaer de menjar. El Doctor Dukan és un metge especialitzat en el comportament alimentari i la reeduació nutricional. Els seus llibres són best-seller a França, s’han traduït a les principals llengües de tot el món i han esdevingut èxit internacional.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,24 MB
ISBN
9788482649733
AUTOR(A)
Pierre Dukan
FECHA
2010
NOMBRE DEL ARCHIVO
No Se Com Aprimar-me.pdf

El libro No Se Com Aprimar-me en formato PDF. El libro No Se Com Aprimar-me en formato MOBI. El libro No Se Com Aprimar-me en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Pierre Dukan. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Duubtes I Consells (@aadolescenciaaa) — 24 answers, 28 ...

Cristian..Fanatik_bike...la meva..i les nostres petites ...

Get in touch with Duubtes I Consells (@aadolescenciaaa) — 24 answers, 28 likes. Ask anything you want to learn about Duubtes I Consells by getting answers on ASKfm.

LIBROS RELACIONADOS