La Televisio I Altres Finestres De Comunicacio Audiovisual PDF

Viamistica.es La Televisio I Altres Finestres De Comunicacio Audiovisual Image

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,93 MB
ISBN
9788439373490
AUTOR(A)
Vv.aa.
FECHA
2007
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Televisio I Altres Finestres De Comunicacio Audiovisual.pdf

El libro La Televisio I Altres Finestres De Comunicacio Audiovisual en formato PDF. El libro La Televisio I Altres Finestres De Comunicacio Audiovisual en formato MOBI. El libro La Televisio I Altres Finestres De Comunicacio Audiovisual en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Televisió - Oferta audiovisual - Informació corporativa - CCMA

Hi ha diversos gèneres com els programes d'entrevistes o de varietats, els concursos i els informatius i també els espais de ficció com les sèries o les pel·lícules. En qüestió de continguts, la televisió s'assembla en alguns aspectes al cinema i en altres a la premsa, tot i que també ha creat un llenguatge propi.

fitxes - Parlament de Catalunya

i Altres Mitjans de Comunicació Alto Consejo Consultivo de Radiodifusión, Televisión y Otros Medios de Comunicación Resolució de 29 de novembre de 2016, del president de l Alt Consell Consultiu de Radiodifusió, Televisió i Altres Mitjans de Comunicació, per la qual es publica el resul-tat de la consulta preliminar de mercat per a la presen-

LIBROS RELACIONADOS