Esteve Albert I Joan Lluís, Dos Homes De Cultura Pirinenca PDF

Viamistica.es Esteve Albert I Joan Lluís, Dos Homes De Cultura Pirinenca Image

i Esteve Albert i Joan Lluís, dos homes de cultura pirinenca /ipretén acostar al lector actual les llargues vides de dos homes lliurats per complet a la reivindicació d´uns valors que han trobat encarnats en l´alta muntanya catalana. El primer, Albert, home del Maresme installat fa quaranta anys a Andorra i traspassat l´octubre de 1995, removent i actualitzant el patrimoni tradicional de la cultura dels Pirineus, escrivint sobre la seva història medieval i restaurant els llaços d´antiga relació entre el Rosselló i Occitània i Catalunya. I el segon, Joan Lluís, antic pastor a les valls pallareses, fent reviure en els seu llibre El meu Pallars les formes de ser i de fer d´unes comunitats que el tràngol de la societat moderna fa desaparèixer.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,29 MB
ISBN
9788479352745
AUTOR(A)
Xavier Garcia
FECHA
2011
NOMBRE DEL ARCHIVO
Esteve Albert I Joan Lluís, Dos Homes De Cultura Pirinenca.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de Esteve Albert I Joan Lluís, Dos Homes De Cultura Pirinenca en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de Esteve Albert I Joan Lluís, Dos Homes De Cultura Pirinenca en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Esteve Albert I Joan Lluís, Dos Homes De Cultura Pirinenca en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Esteve Albert i Corp o la fidelitat a la terra

Esteve Albert I Joan Lluis by Xavier Garcia, 9788479352745, available at Book Depository with free delivery worldwide.

Esteve Albert i Corp

El proper dia 11 d'abril de 2015 la Biblioteca Nacional d'Andorra i la Biblioteca Pública del Govern d'Andorra, amb la col·laboració d'Amical Wikimedia organitzen una Viquimarató per millorar la cobertura sobre Esteve Albert a la Viquipèdia i als seus projectes germans. Tindrà lloc a la seu de la Biblioteca Nacional d'Andorra.

LIBROS RELACIONADOS