Esteve Albert I Joan Lluís, Dos Homes De Cultura Pirinenca PDF

Viamistica.es Esteve Albert I Joan Lluís, Dos Homes De Cultura Pirinenca Image

i Esteve Albert i Joan Lluís, dos homes de cultura pirinenca /ipretén acostar al lector actual les llargues vides de dos homes lliurats per complet a la reivindicació d´uns valors que han trobat encarnats en l´alta muntanya catalana. El primer, Albert, home del Maresme installat fa quaranta anys a Andorra i traspassat l´octubre de 1995, removent i actualitzant el patrimoni tradicional de la cultura dels Pirineus, escrivint sobre la seva història medieval i restaurant els llaços d´antiga relació entre el Rosselló i Occitània i Catalunya. I el segon, Joan Lluís, antic pastor a les valls pallareses, fent reviure en els seu llibre El meu Pallars les formes de ser i de fer d´unes comunitats que el tràngol de la societat moderna fa desaparèixer.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,16 MB
ISBN
9788479352745
AUTOR(A)
Xavier Garcia
FECHA
2011
NOMBRE DEL ARCHIVO
Esteve Albert I Joan Lluís, Dos Homes De Cultura Pirinenca.pdf

El libro Esteve Albert I Joan Lluís, Dos Homes De Cultura Pirinenca en formato PDF. El libro Esteve Albert I Joan Lluís, Dos Homes De Cultura Pirinenca en formato MOBI. El libro Esteve Albert I Joan Lluís, Dos Homes De Cultura Pirinenca en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Xavier Garcia. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Notícia sobre Esteve Albert i Corp: Vida d'Esteve Albert (I)

Esteve Albert i Joan Lluís, dos homes de cultura pirinenca pretén acostar al lector actual les llargues vides de dos homes lliurats per complet a la reivindicació d'uns valors que han trobat encarnats en l'alta muntanya catalana. El primer, Albert, home del Maresme instal·lat fa quaranta anys a Andorra i traspassat l'octubre de 1995, removent i actualitzant el patrimoni tradicional de la ...

Viquipèdia:Viquimarató Esteve Albert - Viquipèdia, l ...

), assaig i crònica ecològica (Devoradors de natura, devoradors per artifici, 1988, La Catalunya nuclear, 1990, La transició apassionada, 1990, etc) i biografies de personalitats de la cultura catalana com ara Esteve Albert, Joan Guinjoan, Artur Bladé, entre d'altres.

LIBROS RELACIONADOS