Anna Tarambana Soc Jo PDF

Viamistica.es Anna Tarambana Soc Jo Image

Sempre vaig confiar en què l'Anna Tarambana seria un èxit -afirma Lauren Child- perquè realment m'ho vaig passar molt bé escrivint-lo." Lauren descriu el seu llibre com "una ensaladilla de la vida familiar", on l'Anna Tarambana és una col·legiala espavilada, la família pintoresca de la qual és definitivament més semblant als Simpson que als Ingalls. Hi trobem una simpàtica fricció (és a dir, una lluita sense compassió) entre l'Anna i el seu germanet. En canvi, l'Anna idolatra la seva germana gran i ignora el seu pensarós germà gran que es floreix a la seva habitació. També retrata la mare estressada, que s'estintola a la banyera envoltada d'espelmetes perfumades i que pot dir "em teniu farta tots plegats" en danès, i el pare, que s'acomoda a l'oficina i escolta Frank Sinatra. Oblidem les ensopides i dèbils neurosis de l'Ally McBeal... L'Anna Tarambana és la propera i merescuda heroïna d'aquest segle.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,82 MB
ISBN
9788495040374
AUTOR(A)
Lauren Child
FECHA
2005
NOMBRE DEL ARCHIVO
Anna Tarambana Soc Jo.pdf

El libro Anna Tarambana Soc Jo en formato PDF. El libro Anna Tarambana Soc Jo en formato MOBI. El libro Anna Tarambana Soc Jo en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Lauren Child. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Tarambana Movie Data Base

Anna tarambana soc jo | Sempre vaig confiar en què l'Anna Tarambana seria un èxit -afirma Lauren Child- perquè realment m'ho vaig passar molt b

Ana tarambana me llaman - Leoteca

Comprar libros desde nuestra librería online de Casa del Libro es fácil, rápido, seguro y al mejor precio. Disfruta de ENVÍO GRATIS desde 19€ y con Casadellibro Plus. Tenemos el libro que buscas entre más de un millón de títulos.

LIBROS RELACIONADOS