Aportacions A L Estudi De La Filologia I La Linguistica Catalanes PDF

Viamistica.es Aportacions A L Estudi De La Filologia I La Linguistica Catalanes Image

Aportacions a l'estudi de la filologia i la lingüística catalanes és un recull d'articles que reflecteixen els àmbits principals en què ha investigat i investiga Joan Martí i Castell. D'una producció que supera els 150, publicats en revistes científiques nacionals, estatals i estrangeres, n'hem recollit onze, relativament extensos. Han estat escrits al llarg d'un període que va de 1985 a 2009. Alguns s'ocupen d'aspectes teòrics de l'anàlisi filològica de textos, de la sociolingüística històrica general, de la dialectologia social o de les influències ideologicopolítiques en la consideració de la variació dialectal. D'altres són de recerca aplicada també en l'estudi de la llengua antiga i en particular de la de Ramon Llull, a qui l'autor ha dedicat especial atenció, o en la gramàtica històrica. I dos articles valoren dues grans figures en moments clau de la història lingüística dels territoris de llengua catalana: el mateix Ramon Llull, en els orígens, i Pompeu Fabra, en l'època moderna.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,67 MB
ISBN
9788498836790
AUTOR(A)
Joan Marti I Castell
FECHA
2014
NOMBRE DEL ARCHIVO
Aportacions A L Estudi De La Filologia I La Linguistica Catalanes.pdf

El libro Aportacions A L Estudi De La Filologia I La Linguistica Catalanes en formato PDF. El libro Aportacions A L Estudi De La Filologia I La Linguistica Catalanes en formato MOBI. El libro Aportacions A L Estudi De La Filologia I La Linguistica Catalanes en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Joan Marti I Castell. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Aportacions a l'estudi de la filologia i la linguistica ...

rica i social de la llengua catalana. És aquest últim el volum de què faig una breu recensió. A la «Introducció» del llibre, l'autor explica que aquesta obra en complementa una altra de seva: Aportacions a l'estudi de la filologia i la lingüística catalanes, que el 2014 van editar Publicacions de

Aportacions A L Estudi De La Filologia I La Linguistica ...

Filología. Ciencia que se ocupa del estudio de los textos escritos, a través de los cuales intenta reconstruir, lo más fielmente posible, los textos originales con el respaldo de la cultura que en ellos subyace. El filólogo se sirve, por tanto, del estudio del lenguaje, la literatura y demás manifestaciones escritas, en cuanto constituyen la expresión de una comunidad cultural determinada.

LIBROS RELACIONADOS