Aportacions A L Estudi De La Filologia I La Linguistica Catalanes PDF

Viamistica.es Aportacions A L Estudi De La Filologia I La Linguistica Catalanes Image

Aportacions a l'estudi de la filologia i la lingüística catalanes és un recull d'articles que reflecteixen els àmbits principals en què ha investigat i investiga Joan Martí i Castell. D'una producció que supera els 150, publicats en revistes científiques nacionals, estatals i estrangeres, n'hem recollit onze, relativament extensos. Han estat escrits al llarg d'un període que va de 1985 a 2009. Alguns s'ocupen d'aspectes teòrics de l'anàlisi filològica de textos, de la sociolingüística històrica general, de la dialectologia social o de les influències ideologicopolítiques en la consideració de la variació dialectal. D'altres són de recerca aplicada també en l'estudi de la llengua antiga i en particular de la de Ramon Llull, a qui l'autor ha dedicat especial atenció, o en la gramàtica històrica. I dos articles valoren dues grans figures en moments clau de la història lingüística dels territoris de llengua catalana: el mateix Ramon Llull, en els orígens, i Pompeu Fabra, en l'època moderna.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,44 MB
ISBN
9788498836790
AUTOR(A)
Joan Marti I Castell
FECHA
2014
NOMBRE DEL ARCHIVO
Aportacions A L Estudi De La Filologia I La Linguistica Catalanes.pdf

Cuida los árboles y descarga el libro de Aportacions A L Estudi De La Filologia I La Linguistica Catalanes en formato electrónico. En viamistica.es encontrará el libro de Aportacions A L Estudi De La Filologia I La Linguistica Catalanes en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Aportacions A L Estudi De La Filologia I La Linguistica Catalanes en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Universitat de Barcelona - La I Jornada Joan Solà analitza ...

Aportacions a l'estudi de la filologia i la lingüística catalanes és un recull d'articles que reflecteixen els àmbits principals en què ha investigat i investiga Joan Martí i Castell. D'una producció que supera els 150, publicats en revistes científiques nacionals, estatals i estrangeres, n'hem recollit onze, relativament extensos. Han estat escrits al llarg d'un període que va de ...

Aportacions a L'Estudi De La Filologia I La Lingüística ...

Lingüística y Filología Nociones introductorias LinkedIn emplea cookies para mejorar la funcionalidad y el rendimiento de nuestro sitio web, así como para ofrecer publicidad relevante. Si continúas navegando por ese sitio web, aceptas el uso de cookies.

LIBROS RELACIONADOS