Aportacions A L Estudi De La Filologia I La Linguistica Catalanes PDF

Viamistica.es Aportacions A L Estudi De La Filologia I La Linguistica Catalanes Image

Aportacions a l'estudi de la filologia i la lingüística catalanes és un recull d'articles que reflecteixen els àmbits principals en què ha investigat i investiga Joan Martí i Castell. D'una producció que supera els 150, publicats en revistes científiques nacionals, estatals i estrangeres, n'hem recollit onze, relativament extensos. Han estat escrits al llarg d'un període que va de 1985 a 2009. Alguns s'ocupen d'aspectes teòrics de l'anàlisi filològica de textos, de la sociolingüística històrica general, de la dialectologia social o de les influències ideologicopolítiques en la consideració de la variació dialectal. D'altres són de recerca aplicada també en l'estudi de la llengua antiga i en particular de la de Ramon Llull, a qui l'autor ha dedicat especial atenció, o en la gramàtica històrica. I dos articles valoren dues grans figures en moments clau de la història lingüística dels territoris de llengua catalana: el mateix Ramon Llull, en els orígens, i Pompeu Fabra, en l'època moderna.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,15 MB
ISBN
9788498836790
AUTOR(A)
Joan Marti I Castell
FECHA
2014
NOMBRE DEL ARCHIVO
Aportacions A L Estudi De La Filologia I La Linguistica Catalanes.pdf

Descubre el libro de Aportacions A L Estudi De La Filologia I La Linguistica Catalanes con viamistica.es. Lea el PDF de Aportacions A L Estudi De La Filologia I La Linguistica Catalanes en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Aportacions A L Estudi De La Filologia I La Linguistica Catalanes y otros libros de Joan Marti I Castell.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Aportacions a L'Estudi De La Filologia I La Linguistica ...

Compra el llibre APORTACIONS A L'ESTUDI DE LA FILOLOGIA I LA LINGÜÍSTICA CATALANES. MARTÍ I CASTELL, JOAN (ISBN: 9788498836790) disponible a la botiga online Llibreria Claret.

Universitat de Barcelona - La I Jornada Joan Solà analitza ...

Jean-Jacques Rousseau (1712-1778) fue un escritor, filósofo, botánico, naturalista y músico, que logró cuestionar todas y cada una de las estructuras sociales y políticas de su época. Sus aportes en el campo de la filosofía, la política y la educación han sido consideradas claves en el devenir social e histórico de las sociedades modernas de la actualidad.

LIBROS RELACIONADOS