Aportacions A L Estudi De La Filologia I La Linguistica Catalanes PDF

Viamistica.es Aportacions A L Estudi De La Filologia I La Linguistica Catalanes Image

Aportacions a l'estudi de la filologia i la lingüística catalanes és un recull d'articles que reflecteixen els àmbits principals en què ha investigat i investiga Joan Martí i Castell. D'una producció que supera els 150, publicats en revistes científiques nacionals, estatals i estrangeres, n'hem recollit onze, relativament extensos. Han estat escrits al llarg d'un període que va de 1985 a 2009. Alguns s'ocupen d'aspectes teòrics de l'anàlisi filològica de textos, de la sociolingüística històrica general, de la dialectologia social o de les influències ideologicopolítiques en la consideració de la variació dialectal. D'altres són de recerca aplicada també en l'estudi de la llengua antiga i en particular de la de Ramon Llull, a qui l'autor ha dedicat especial atenció, o en la gramàtica històrica. I dos articles valoren dues grans figures en moments clau de la història lingüística dels territoris de llengua catalana: el mateix Ramon Llull, en els orígens, i Pompeu Fabra, en l'època moderna.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,59 MB
ISBN
9788498836790
AUTOR(A)
Joan Marti I Castell
FECHA
2014
NOMBRE DEL ARCHIVO
Aportacions A L Estudi De La Filologia I La Linguistica Catalanes.pdf

El libro Aportacions A L Estudi De La Filologia I La Linguistica Catalanes en formato PDF. El libro Aportacions A L Estudi De La Filologia I La Linguistica Catalanes en formato MOBI. El libro Aportacions A L Estudi De La Filologia I La Linguistica Catalanes en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Joan Marti I Castell. Disfruta leyendo con el sitio web viamistica.es.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Aportacions a L'Estudi De La Filologia I La Lingüística ...

APORTES LINGUISTICOS: Psicolingüística: La psicolingüística es la ciencia que estudia los procesos psicológicos de comprensión y producción del lenguaje. Los diferentes estudios realizados hasta la actualidad colaboraron para entender estos procesos, aunque lo hicieron desde posturas extremas.

Aportacions a L´Estudi De La Filologia I La Lingüística ...

Aportacions a l'estudi de la filologia i la lingüística catalanes és un recull d'articles que reflecteixen els àmbits principals en què ha investigat i investiga Joan Martí i Castell. D'una producció que supera els 150, publicats en revistes científiques nacionals, estatals i estrangeres, n'hem recollit onze, relativament extensos.

LIBROS RELACIONADOS